Top 10 fordele ved at bruge Power BI i din virksomhed

Uanset hvilken datakilde du anvender, får du fordel af, at kunne se detaljerede oplysninger om organisationens data. For at finde ud af, om Power BI kan hjælpe dig med at få vist intuitiv forretningsindsigt med out of the box-funktionalitet, så læs videre

25.08.2021

Sponseret

Columbus

1. Funktioner

Microsoft har arbejdet hårdt på deres software for at sikre, at apps som Power BI er rige på funktioner, med anvendelighed og fuld kompatibilitet. Med hensyn til Power BI er appen designet til at skabe intelligente visualiseringer baseret på forretningsdata, der understøtter dig i dine beslutningsprocesser. Power BI Pro giver mulighed for at oprette grafiske datavisualiseringer i både uafhængige eller samarbejdsmiljøer, som derefter kan deles mellem medarbejdere.

2. Integrerede attributter

Power BI sørger for, at brugerne let kan integrere BI og analytics, så dine medarbejdere kan oprette interaktive rapporter og geo-map visualisering. Gennem klare forretningsmiljøintegrationer giver Power BI også dine brugere mulighed for at producere pålidelige rapporter og analyse via dashboards, rapporter og datasæt. Alt dette kan tilpasses, så det bliver personligt, så det passer til din virksomheds behov.

3. Nøglefunktionalitet

Træk-og-slip-funktionalitet muliggør, at dit personale hurtigt kan generere skræddersyede rapporter. Mens muligheden for at uddybe datavisualiseringer, hjælper brugerne med at vælge og åbne information, der skiller sig ud, for at få en bedre forståelse af, hvad der foregår. Power BIs brug af 'natural language queries' forhindrer også behovet for at brugere lærer et komplekst 'query' sprog. Samlet set en række funktioner, der forbedrer din evne til selvbetjening.

4. Bedre tilgængelighed

Power BI har beføjelse til at køre gennem eksterne apps på en række internetplatforme og enheder, dvs. Android-, iOS- og Windows-enheder, så du altid har fuld tilgængelighed.

Eksisterende skrivebordsrapporter kan let justeres, så de passer til disse reducerede landskabs formfaktorer. Apps brugervenlighed er også beriget af evnen til at integrere med en blanding af cloudsoftware og avancerede datatjenester. De har brugervenlige intuitive grafiske funktioner, hvilket betyder at dine brugere ikke har brug for professionel træning, når de bruger appen. Sikring af dine medarbejderes læring er hurtig og kortfattet.

5. Forbindelse

En bred vifte af datakilder understøttes, såsom salgsdata taget fra CRM eller økonomiske data fra ERP. Power BI giver dig adgang til lokale datakilder, Azure Cloud og tredjeparts datakilder i en enkelt brugervenlig applikation. Dette giver dig mulighed for at oprette nye og overbevisende datasæt fra flere forskellige datakilder.

Ikke desto mindre, selvom mulighederne kan være vidtrækkende, kan du være sikker på, at Power BI løbende forbedrer sikkerhedsforanstaltningerne, der overholder internationale sikkerhedskrav.

6. Microsoft

I betragtning af hvor hurtigt teknologien udvikler sig hos Microsoft, har de valgt at investere kraftigt i at øge mulighederne i Power BI på lang sigt. For eksempel er produktets kompatibilitet enorm på markedet. Det betyder, at appen er stærk nok til at konsolidere en række informationskilder i specifikke datasæt, så du kan bygge rapporter.

7. Opdateringer

Kontinuerlige månedlige opdateringer sikrer, at Power BI regelmæssigt bliver opdateret. Dette opnås ved, at Microsoft er proaktiv i at reagere på Power BI-community-forslag. Der bliver stemt om hvilke nye foreslåede funktionaliteter der skal implementeres inden for kerneproduktet.

Imens Power BI-gruppen vokser, kan du være sikker på, at dine supportkanaler fortsætter med at vokse og giver adgang til flere ideer til, hvordan du bedst bruger appen og softwaren.

8. Opdaterede data

Ikke alle datakilder understøtter liveforespørgsler, så hvordan kan du sikre dig, at du ser den nyeste version af dine data? Power BI dækker dette ved at opdatere sin datacache op til 8 gange om dagen med Power BI Pro og op til 48 gange om dagen med Power BI Premium.

Den enkle brug af Power BIs datacache giver mulighed for enkel og hurtig implementering af rapporter, men giver også mulighed for fleksibilitet til at se dataene opdateres på bestemte tidspunkter, der opfylder virksomhedens behov, alt sammen i en applikation.

9. Omkostninger

Power BI flg. versioner; Power BI Pro, Power BI Premium og Power BI Premium per user. Indgangsniveauet er Power BI Pro, som giver dig al funktionaliteten i Azure-skyen til en lav pris pr. bruger pr. måned. 

Power BI Premium per user betyder, at du får de samme funktionaliteter som i Premium versionen, men til et tilpasset antal brugere. Prisen er 20 USD, i stedet for 10 USD per bruger. 

Hvis du har brug for adgang til flere hundrede brugere eller har brug for at kunne opdatere dine data mere end 8 gange om dagen, er der Power BI Premium. Power BI Premium er dyrere, men du har ikke brug for lige så mange Power BI Pro-licenser, og du får også en dedikeret 'node' (beregningsressource) i Azure, så du kan være mere agil over for din virksomheds behov.

10. Hurtig informationsopdeling

At have nem adgang til forståelige data betyder, at dine Power BI-brugere hurtigt kan træffe bedre og hurtigere beslutninger som reaktion på forretningsbehov.

For eksempel kan de data, der præsenteres i appen, formateres til at identificere, hvilke af dine markeder, der under- eller overpræsterer. Dette skaber handlingsbar indsigt, hvilket gør din virksomhed mere konkurrencedygtig.

Jeg håber, at de beskrevne fordele med Power BI har givet dig blod på tanden for at bruge værktøjet og har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig. 

Har du brug for at prøve Power BI af, så tag kollegaerne under armen og tilmeld jer et af vores kurser:

Se kurserne her

Mere fra...

10.06.2024Columbus

Sponseret

The Retailer's Guide to 2024 - Beyond superficial omnichannel

03.06.2024Columbus

Sponseret

The Retailer's Guide to 2024 - The rise of alternative revenue streams

27.05.2024Columbus

Sponseret

The Retailer's Guide to 2024 - Driving sustainability and responsibility

20.05.2024Columbus

Sponseret

The Retailer's Guide to 2024 - Loyalty, brand identity, and time matter

14.05.2024Columbus

Sponseret

Case: B&O's digitale transformation skal styrke innovation og kundeoplevelse på samme tid

13.05.2024Columbus

Sponseret

Detailbranchens ultimative guide til Data og AI