Toyota hjælper kunderne med at øge produktiviteten med 20 %

Toyota Material Handling bidrager med sine fjernstyrede løsninger med en usædvanlig høj effektivitet inden for ordreplukningsområdet. Det øger produktiviteten og forbedrer ergonomien.

Procesoptimering er det, der driver Toyota Material Handling til konstant at udvikle de allerbedste løsninger til sine kunder. Takket være virksomhedens brede vifte af fjernstyrede lavniveau plukketruck, med kapaciteter på mellem 1,2 og 2,5 ton, bliver ordreplukningen nemmere, mere sikker, mere energieffektiv og mere produktiv.
Ordreplukning er en arbejdskrævende proces. Operatører, der bruger traditionelle plukketruck, må hyppigt stige af og på, når trucken skal fra en plukkelokation til en anden. Det er en gentagen og tidskrævende aktivitet for operatøren.
Toyotas fjernstyringskoncept giver operatøren større frihed, idet han eller hun ikke behøver at stige på trucken, for at få den til at bevæge sig fremad. Han/hun går simpelthen efter trucken, og kan koncentrere sig om at plukke varer fra reolerne, og placere disse på truckens lastbærer. Armbåndsaktivering af fjernbetjeningen holder hænderne fri, så der kan plukkes varer.

“Fjernbetjeningen giver mange fordele: Det forkorter cyklustiden og giver et mere jævnt ordreplukningsflow, hvilket øger produktivitetern med mere end 20 %. Den kontrollerede acceleration og deceleration giver en 10 % reduktion af energiforbruget, og gør det muligt at plukke flere varer, før batteriet skal genoplades.” fortæller Martin Mimer, produktchef for lagertruck, hos Toyota Material Handling Europe. “Jo mere naturligt ordreplukningsflowet er, jo mindre stressende er det og det giver mere motiverede medarbejdere. Yderligere betyder det mindre behov for af- og påstigning af trucken, færre skader, og risikoen for at  blive udkørt, mindskes. Sikkerheden er til stadighed høj, med automatisk forhindringsgenkendelse“.

Specifikke ordreplukningsopgaver kan drage fordel af og øge produktiviteten yderligere med trækkere, der trækker   lange vognrækker. Toyota tilbyder til disse kunder en række robuste trækkere, til enten stående eller siddende fører– og ligeledes med fjernbetjeningsfunktion.

Med fjernbetjeningsløsningerne fra Toyota Material Handling viser Toyota endnu engang, hvordan virksomheden til stadighed er i stand til at designe udstyr, der både letter materialehåndteringsprocesserne ude i virksomhederne og som hjælper operatørerne i deres daglige arbejde.

Mere fra...

14.04.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

03.04.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Technicon A/S og Toyota Material Handling Danmark A/S indgår samarbejde

21.03.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Toyota Material Handling Danmark leverer Danmarks første elektriske reachstacker

19.03.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Toyota Material Handling Europe følger EU's ESRS forud for sin tid i ny bæredygtighedsrapport

11.03.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Toyota Material Handling og Gideon indgår samarbejdsaftale om nye automatiserede logistikløsninger

08.12.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen