Trodser corona: Webshop køber stort robotlager af Element Logic

Robotlagerspecialisten Element Logic skal til efteråret levere et AutoStore-anlæg til webshoppen Billig-arbejdstøj.dk. Anlægget skal fremtidssikre virksomhedens konkurrenceevne efter en periode med vækst både i Danmark og i udlandet.

Webshoppen Billig-arbejdstøj.dk investerer i fremtiden med købet af et AutoStore-robotlager fra Element Logic, der bliver leveret til efteråret.

Anlæggets foreløbig 20.000 kasser og 18 mobile robotter skal være med til at sikre Billigt-arbejdstøj.dk’s fortsatte effektivitet og konkurrenceevne efter en periode med markant vækst, der blandt andet har kastet fem Gazelle-priser i træk og en international ekspansion af sig.

”Vi er i dag klart den største webshop for arbejdstøj i Danmark, men skal vi blive ved med at være det, er vi nødt til løbende at investere i vores setup. Det er det, vi gør med denne ordre hos Element Logic,” siger ejer og administrerende direktør Tommy Søndergård.

Størst udbytte på investeringen
Billig-arbejdstøj.dk blev grundlagt i 2009 og beskæftiger i dag cirka 60 medarbejdere, der alle arbejder på virksomhedens adresse i Spjald i Vestjylland.

Med salg i foreløbig tre lande ud over Danmark – Sverige, Norge og England – har Tommy Søndergård gennem længere tid ledt efter en automatisk lagerløsning, der kunne øge effektiviteten og bedre udnytte den eksisterende lagerplads.

Den løsning fandt han i AutoStore af Element Logic, som med sin unikke aluminiumsgitterkonstruktion giver mulighed for at udnytte lagerarealet med op til en faktor fire i forhold til andre lagersystemer.

”AutoStore af Element Logic var det logiske valg, når det kom til såvel pladsoptimering som skalerbarhed. Og så ser vi det klart som den løsning, hvor man får det største udbytte af ens investering,” siger Tommy Søndergård.

Klar til efteråret
Ifølge Nikolaj Bjørn Eriksen, administrerende direktør i Element Logic Danmark, er Billig-arbejdstøj.dk et godt eksempel på en e-handelsvirksomhed, der tænker langsigtet og strategisk ved at optimere sin logistik.

”Plads og lagerkapacitet er ofte en barriere for vækst for den slags virksomhed. Med vores løsning kan Billig-arbejdstøj.dk klemme flere varer gennem systemet og samtidig udvide anlægget inden for rammerne af det eksisterende lager, hvis der bliver behov for det,” siger Nikolaj Bjørn Eriksen.

Efter planen skal anlægget stå klart til september, så Billig-arbejdstøj.dk’s logistik er gearet til efterårs- og julesalget, der traditionelt er årets travleste periode.

Mere fra...

18.01.2024Element Logic AS

Sponseret

Mød Element Logic på Ehandelsdagen 2024

23.10.2023Element Logic AS

Sponseret

Element Logic Danmark bliver Børsen Gazelle 2023

14.09.2023Element Logic AS

Sponseret

Mød Element Logic på E-handelskonferencen 2023

04.09.2023Element Logic AS

Sponseret

AutoStore rykker ind i dentalbranchen

22.06.2023Element Logic AS

Sponseret

Sanistål foretager kæmpe udvidelse af sit AutoStore-robotlager

08.05.2023Element Logic AS

Sponseret

Onlineapoteket Apotea fremviser verdens første plukkerobotløsning integreret med AutoStore