"Vi føler os provokeret på den gode måde..."

Kravspecifikation afløses af den agile implementeringsmodel fra Agidon

Jesper Højlund og Michal Paulsen.

26.06.2013

Sponseret

Agidon

Nordens førende producent af naturfyldsdyner- og puder, DYKON A/S med hovedkvarter i Lunderskov, har valgt IT-konsulentvirksomheden Agidon A/S som leverandør af opgraderingsprojekt til Microsoft Dynamics NAV 2013.

En løsning, som tilfører DYKON et komplet, fleksibelt og brugervenligt redskab til styring af virksomheden på alle planer og på tværs af afdelingerne.

"DYKON har med valget af Agidon foretrukket en partner med en organisatorisk størrelse, som på mange måder minder om vores egen. Særligt er vi glade for den uformelle og direkte dialog vi har med de konsulenter og projektledere som hjælper os", fortæller økonomichef Michal Paulsen fra DYKON.

"Vi har valgt Agidon og den agile implementering fordi, de udfordrer vores arbejdsprocesser og vores forståelse for vores måde at håndtere de administrative processer på. Vi oplever et meget tæt samarbejde og føler os provokeret på den gode måde til at tage stilling til vores processer på en ny og endnu mere valid og effektiv vis, der til slut bringer os tættere på en fuld udnyttelse af standard NAV 2013", siger Michal Paulsen.

Han roser Agidons medarbejdere for at udvise forståelse og oprigtig interesse for sparring og samarbejde, hvilket da også er meget vigtige værdier i Agidons måde at gribe et samarbejde an på.

"Hos Agidon anvender vi den agile implementeringsmetode, der forudsætter størst mulig anvendelse af standard NAV og medfølgende standardmoduler, frem for specielle tilpasninger. Den agile metode indebærer blandt andet, at virksomhedens administrative processer får sig et eftersyn i forhold til de muligheder, der foreligger omkring procesoptimering og automatisering. Det er en sund proces for alle virksomheder, og det betyder at der bliver mere tid til at tænke nyt og optimere det bestående endnu mere. Eksempelvis øget fokus på innovation, analyse af markeder og produkter etc.

I forhold til tidligere tiders arbejde med kravspecifikationer og dyre rapporter, forholder vi os med den agile vinkel i stedet direkte til DYKONs arbejdsprocesser, fremfor ensidig analyse af deres nuværende system og dets specielle tilpasninger", fortæller salgschef hos Agidon, Jesper Højlund.

19.11.2015Agidon

Sponseret

App'en der erstatter kollektionsprøverne

17.02.2015Agidon

Sponseret

Kom og se app'en

29.08.2013Agidon

Sponseret

Oplev Morten Hejlesen på PL-dagen

26.08.2013Agidon

Sponseret

Fokus på Produktkonfigurator

21.08.2013Agidon

Sponseret

Fokus på Produktionsstyring

19.08.2013Agidon

Sponseret

Man kan ikke komme uden om Shop Floor Control