vil du også optimere produktiviteten på dit lager?

Nye elektriske stå-ind og sid-ind palletrucks fra Mitsubishi Forklift Trucks, øger lagerpladsen og førerens sikkerhed!

Med en høj kørehastighed og funktioner som 360 graders styring, kan PREMiA EX stå-ind og sid-ind palletrucks, transportere flere paller i timen - ideel til både kortere og længere arbejdsskift.

For at maksimere effektiviteten har Mitsubishi Forklift Trucks introduceret en række nytænkende designinnovationer. 

Deres Intelligent Cornering System registrerer vinklen på et sving fra starten af – i modsætning til midt i manøvren – og optimerer automatisk farten tidligt, for at maksimere stabilitet og et glidende, forudsigeligt, præcist og sikkert sving. 

Ved at vælge det 360 graders styresystem, kan I lade jeres fører være i konstant bevægelse – det sparer sekunder i hvert sving, mens den utrolige frihøjde resulterer i let og sikker manøvrering på ramper og skråninger. I meget repetitive opgaver tæller hvert sekund!

Et ultralavt indstigningstrin gør det nemt og hurtigt for føreren, at træde ind og ud af trucken og giver en yderst tilpasningsdygtig arbejdsstation, der passer til førere af enhver højde.

Glidende, stille løft og sænk giver føreren et mere ergonomisk og fokuseret arbejdsmiljø med færre forstyrrelser, hvilket giver en højere produktivitet, mens topfarten på 12 km/t med en dynamisk servostyring gør opgaverne exceptionelt hurtige at klare.

Mulighed for hurtigladning af det indbyggede litiumion-batteri, lader trucken arbejde 24/7 uden behov for ekstrabatterier og ingen vedligeholdelse. For førerens sikkerhed kan batteriet kun låses op, når batteristikket er frakoblet. Ligeledes, kan batteristikket kun tilkobles igen, hvis batteriet er låst fast.

Med de åbenlyse pladsbesparende fordele og højere sikkerhed end traditionelle alternativer, samt den hurtigere ROI man får fra de eldrevne PREMiA EX palletrucks, er de en vinder i alle krævende situationer.

Læs mere om PREMiA EX her:
sid-ind: www.mitsubishi-forklift.dk/premia-ex-sid-ind
Stå-ind: www.mitsubishi-forklift.dk/premia-ex-stå-ind

Mere fra...

06.02.2024Logisnext Denmark A/S

Sponseret

STOR og kraftfuld produktnyhed fra Mitsubishi

29.06.2023Logisnext Denmark A/S

Sponseret

Den nye PREMiA ES el-palletruck vækker begejstring

27.06.2023Logisnext Denmark A/S

Sponseret

Mitsubishi Forklift Trucks ønsker jer en dejlig sommer

12.06.2023Logisnext Denmark A/S

Sponseret

Mitsubishi Forklift Trucks lancerer en helt ny serie af højt ydende platformsstablere

08.06.2023Logisnext Denmark A/S

Sponseret

EDiA XL har vundet en prestigefyldt Red Dot Designpris!

06.06.2023Logisnext Denmark A/S

Sponseret

Så er de første maskiner afleveret hos NorSea Denmark A/S i Esbjerg