Webinar: Løft, læs og levér! - Øg produktiviteten indenfor logistik

Oplever I udfordringer med at opnå optimal produktivitet i jeres virksomhed? Hvad betyder mest for dig; produktivitet eller nøjagtighed? Effektivitet eller ergonomi? Hvad nu, hvis du slet ikke behøvede at vælge?

03.03.2021

Sponseret

Tawi

I dette webinar tager vi udgangspunkt i logistikbranchen og de udfordringer mange står med lige nu. Øget efterspørgsel i online handlen samt afstandskrav gør at de logistiske processer skal optimeres. 

Vi giver dig et indblik i hvordan vores løfteløsninger kan hjælpe dig. Webinaret er også for dig med områder i produktions flowet, hvor der pakkes varer og håndteres gods ind og ud af produktionen. Uanset som du har brug for at reducere omkostningerne, optimere produktiviteten eller forbedre dine medarbejderes sikkerhed har vi en løsning som kan tilpasses dine behov. 

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs, men har du allerede nu nogle specifikke udfordringer du gerne vil have at vi tager fat på i dette webinar, er du meget velkommen til at kontakte Søren Nielsen: mail: soren.nielsen@piab.com eller fange os på tlf. 86172266.

Webinaret er naturligvis gratis.

Tidspunkt: Torsdag d. 4. marts kl. 11.00

Tilmelding klik her

Vi glæder os til at se dig. 

12.08.2021Tawi

Sponseret

Håndtering af ruller

20.05.2021Tawi

Sponseret

Løft sikkert, selv i sensitive og krævende miljøer

18.03.2021Tawi

Sponseret

Når du skal løfte og vippe træplader, er vakuum vejen at gå

03.03.2021Tawi

Sponseret

Webinar: Løft, læs og levér! - Øg produktiviteten indenfor logistik

25.02.2021Tawi

Sponseret

Løft, læs og levér! Produktiviteten i logistikflowet fordobles

27.11.2020Tawi

Sponseret

Løft, flyt og pak i én arbejdsgang