Zebra ET60 og ET65 Enterprise Industri-tablets

Zebra har givet sine populære ET50 serie Android tablets en grundig overhaling og er nu klar med det nye trumfkort i form af modellerne ET60 og ET65.

Foto: Norris-Print-Tech

De nye 10,1" tablets kommer i et forstærket kabinet både hvad angår stød og slag, IP-forsegling og mulige driftstemperaturer. Dertil lang Android-opgradérbarhed. Hovedet på sømmet er en særdeles vellykket, robust Vehicle Dock, der byder på mange opkoblingsmuligheder.

Zebras ET60 og ET65 tablets bygger godt oven på de i forvejen velfungerende ET50 serie tablets. Nyeste aftapning er født med en robust ramme, der i samklang med forbedret dropspec på beton og opgraderet forsegling til IP66-tæthed giver brugeren et endnu mere robust arbejdsredskab.

De industrielle tablets kommer fra start med Android 13, men chipset og arkitektur er forberedt for afvikling til og med Android 16. ET65 har 5G data og kan i modsætning til ellers gængse devices også kobles på lukkede 5G-netværk. ET60 byder naturligvis på seneste WiFi 6E og naturligvis roaming på Zebras velkendte stabile niveau.

Der er virkelig tænkt over sagerne omkring montagen i trucks. Modsat tidligere har Zebra denne gang selv udviklet den tilhørende bundsolide Vehicle Dock helt fra bunden. Selve Dock'en har således fået et par tunge nøk opad i robusthed og der er mange fine detaljer lige fra løsne- og lukkegreb til en række nyttige interfaces. Der er fra Dock'en mulighed for opkobling til seriel enhed, der er 2 USB-porte og desuden adgang til opkobling af ekstra WiFi-antennekapacitet. I løbet af 2024 kommer også mulighed for opkobling af UHF RFID-reader.

Sidder en ET60 monteret i Dock og trækker på truck'ens power (batteriet er her erstattet med en såkaldt battery-eliminator), er det muligt at betjene tabletten i temperaturer ned til -30 gr. C. Er tabletten udstyret med touchpanel heater option, opstår der heller ikke kondens omkring skærmen ved kørsel ind og ud af dybfrostlagre.

ET60 og ET65 kan fås med Zebras fortrinlige SE55 Advanced Range 1D/2D kode scan-engine, men leveres lige så ofte uden, da scanning ofte bedre håndteres med f.eks. en Bluetooth-opkoblet scanner. 10,1" skærmen kan med sine 1000 nit lysstyrke ses tydeligt selv i skarpt dagslys og kan naturligvis betjenes med diverse tørre som våde arbejdshandsker.

Forskellige robuste tastaturer kan kobles på, hvis en en laptop- eller truck-PC-agtig tilgang ønskes.

Samlet set er der tale om et markant og komplet indspark på værktøjshylden for den travle, produktive medarbejder på lagre og havne, i industri og på  udendørs service- og montageopgaver. 

Læs mere om ET60 og ET65 på produktsiden HER.

Mere fra...

19.04.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell EDA10A entry-level industritablet

07.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Etikettering på hætteglas, Eppendorf-rør og cryorør med CAB AXON

04.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

cab Hermes Q, industriel standardenhed til Print & Apply

01.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Barsk Windows industritablet - Getac F110 Gen 6

21.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell Xenon Ultra stregkodelæsere

19.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell PC45 labelprintere