ZEBRA HC20 OG HC50 håndterminaler til pharma/healthcare

Zebra har nu lanceret sine første HealthCare håndterminaler, der er udviklet specifikt til brug i pharma- og healthcare-sektorerne.

Foto: Norris Print-Tech

Det er topmoderne enheder med stor 6" touch-skærm, processorkraft og hukommelse til Android 13 og godt fremefter, nyeste WiFi 6 foruden naturligvis opbygningen i antimikrobisk overfladebehandlet kabinet, der tåler et stort udvalg i desinfektionsmidler. Dertil en programmérbar hurtigknap.

Zebra har hidtil udbudt HC-udgaver af nogle af deres håndterminaler, der dog grundlæggende bygger på en almindelig ikke-HealthCare konstruktion. De nye HC20 og HC50 terminaler er slankere, men har større skærm og bedre processorkraft end forgængerne og de er designet specifikt til de opgaver og udfordringer, der findes i pharma og healthcare-sektoren og i renrums-miljøer.

HealthCare-konstruktionen kendes på det lyseblå kabinet. Håndterminalerne er støv- og væsketætte på IP68 niveau og er konstrueret til at tåle rengøring/rensning med mere end 30 forskellige desinfektionsmidler.

Et andet tydeligt kendetegn er den røde programmérbare bagsideknap. Den kan programmeres f.eks. til direkte opkald til sikkerhedspersonalet eller til opstart af en bestemt APP, så brugeren direkte kommer til en ønsket central funktion uden noget som helst betjeningsmæssig spildtid - hvor sekunder virkelig tæller.

Selvom vi med dette udstyr befinder os i en forholdsvis skånsom verden, har de nye HC-terminaler alligevel passeret tests for fald på beton efter den nyeste amerikanske MIL-810H standard. 1D og 2D koder fanges lynhurtigt med den grønne sigtestråle i et hvidt oplyst felt.

HC50 udgaven har både front og bagkamera og er derfor velegnet til f.eks. video-konferencekald med andre kolleger i organisationen. Der fås en WorkStation Cradle, som håndterminalen kan monteres i og dermed fungere som en slags lille PC med opkobling til tastatur og skærm. Nyttigt hvor der er behov for f.eks. meget indtastning eller drøftelse af fotos og inspektion af analyseresultater med kolleger.

Læs mere om HC20 og HC50 på produktsiden HER.

Mere fra...

02.07.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

ZEBRA HC20 OG HC50 håndterminaler til pharma/healthcare

28.06.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell PC42E-T labelprinter

26.06.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell PX940 industriel præcisionslabelprinter

03.05.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Linerless Labelprint - Den miljøvenlige labelløsning

26.04.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Zebra MC9400 & MC9450 håndterminaler

19.04.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell EDA10A entry-level industritablet