ZEBRA TC22 og TC27 håndterminaler

Zebras populære entry-level Android håndterminaler TC21 og TC26 får nu en storebror i form af modellerne TC22 og TC27, hvor begge generationer dog fortsat vil kunne leveres side om side en rum tid endnu. De nye håndterminaler har hele 6" stor FHD+ touch-skærm, Android 13 OS og mere processorkraft og hukommelse end de i forvejen velfungerende mobile enheder.

TC22 og TC27 håndterminalerne er Zebras nyeste angreb i kampen om de mange små og mellemstore kunder i warehousing og detailhandel. Et segment hvor nogle indimellem falder for fristelsen til at bruge et almindeligt consumer-device fra f.eks. Samsung eller Apple til deres logistikarbejde, men hvor betjening, produktsikkerhed og robusthed bare ikke helt lever op til den aktuelle brugsintensitet og et ofte "slidsomt liv".

Specifikationerne lader således heller ikke noget tilbage at ønske i forhold til konkurrencen nedefra. Nyeste Android 13 er på fra start og Zebra oplyser at disse TC-terminaler vil kunne anvendes til og med Android 16. Det hjælpes godt på vej med fordoblet RAM og Flash-hukommelse ifht. den nuværende generation, ligesom øget processorkraft også giver fordoblet performance.

Robustheden har også fået med speederen, så vi nu er på IP68 og IP65 niveau mht. partikel og væsketæthed. TC22 og TC27 terminalerne er desuden sluppet nydeligt fra mødet med det nyeste amerikanske MIL-810H testprogram, der har testet for gentagne fald på beton ved varierende driftstemperaturer i hele det spænd, som terminalerne er egnet til (-10 gr. C til +50 gr. C).

Stregkode- og 2D-kode læsearbejdet klares overlegent og med Zebras SE55 Advanced Scan Engine endda i et stort spænd scanningsafstande i kraft af IntelliFocus-teknologien. Det ene øjeblik læses arbejdssedler og lagerkort tæt på, det næste øjeblik kan du læse koder mange meter væk eller oppe i højden på lageret.

TC22 udgaven til intern brug med WiFi-opkobling (WiFi 6) og TC27 tilbyder dertil 5G data.

Ønskes læsning af RFID-tags (UHF) kan terminalerne let monteres på f.eks. Zebras RFD40 reader sleds og bliver dermed til pistol-håndholdte RFID-readers.

Brugsoplevelsen kan yderligere forbedres og effektiviseres med options såsom pistolgreb, protective boot beskyttelses-ramme, arm-mount hylster og diverse ladere til både terminaler og batterier.

Læs mere om TC22 og TC27 på produktsiden HER.

Mere fra...

03.05.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Linerless Labelprint - Den miljøvenlige labelløsning

26.04.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Zebra MC9400 & MC9450 håndterminaler

19.04.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell EDA10A entry-level industritablet

07.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Etikettering på hætteglas, Eppendorf-rør og cryorør med CAB AXON

04.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

cab Hermes Q, industriel standardenhed til Print & Apply

01.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Barsk Windows industritablet - Getac F110 Gen 6