Zoo & Co. Oldenburg i Tyskland bruger digitale prisskilte fra Delfi

En af de vigtigste grunde til indførelsen af elektronisk prismærkning, ifølge administrerende direktør Jan-Gunnar Olsen, var at aflaste hans personale. Siden Delfi-løsningen blev installeret i det gamle Zoo & Co-marked, behøver medarbejderne ikke længere sætte papirmærker på hylderne, hvilket giver mere tid til endnu mere kompetent kundevejledning.

Foto: @Delfi Technologies A/S

Optimeringspotentiale gennem brug af Breece Cloud

Brugen af Delfis elektroniske prismærkning kan optimere margenerne. Forkert mærkning på hylderne hører fortiden til takket være grænsefladen mellem det implementerede varestyringssystem og Delfi Breece Cloud. Ved at forbinde varestyringssystemet med Breece Cloud opdateres aktuelle ændringer som f.eks. prisændringer i realtid og overføres øjeblikkeligt til mærkerne på hylderne.

– Brugen af digitale prisskilte fra Delfi letter i høj grad vores daglige håndtering af tilbud, kampagner og nye varer. Ved at kunne arbejde med rød farve på skærmene kan vi synligt markere tilbudsvarer, specielle priser og nyankomne produkter for vores kunder.

Overførsel af information med én enkelt antenne

Informationen overføres til skiltene via én enkelt antenne installeret i butikken. Dette er muligt takket være den overbevisende radiodækning af antennerne fra Delfi. En anden fordel er den radiofrekvens, der anvendes, som ikke forårsager overlap eller interferens i eksisterende WLAN-netværk.

Brugen af digitale prisskilte fra Delfi letter i høj grad vores daglige håndtering af tilbud, kampagner og nye varer. Ved at kunne arbejde med rød farve på skærmene kan vi synligt markere tilbudsvarer, specielle priser og nyankomne produkter for vores kunder.

Jan-Gunnar Olsen Administrerende direktør Zoo & Co. / Aqua Design Fachhandel für Aquaristik und Gartenteiche GmbH

Om Zoo & Co.

I Tyskland repræsenterer salgsbrandet Zoo & Co. et “franchisesystem” af juridisk uafhængige, ejerstyrede dyrebutikker med fokus på levende dyr. Jan-Gunnar Olsen har drevet forretningen i Oldenburg siden 2012. Et omfattende udvalg af udvalgte varer til hunde, katte og mere tilbydes på et salgsareal på 830 m².

Mere fra...

04.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Tættere på kunderne med digitale prisskilte

03.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Erfaren cykelforhandler har succes med digitale prisskilte

30.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

24/7 ubemandede butikker vinder frem med digitale prisskilte

29.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cycle Sport Silkeborg optimerer kundeoplevelsen med digitale prisskilte

21.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Effektiv lagerstyring med Delfi Technologies på NORMALS nye topmoderne 78.000 m2 logistikcenter

13.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cube Store – Radsport Bert drager fordel af digitale prisskilte