Åhléns forstærker deres forsyningskæde med RELEX

STOCKHOLM, 18 juni 2019 – Varehuset Åhléns har valgt RELEX Solutions’ AI-drevne løsning for at tage detailplanlægningen til næste niveau

Åhléns sigter efter bedre synlighed, højere tilgængelighed og at sænke lagerbeholdningen.

RELEX og Åhléns kommer til at fokusere på forretningsområderne skønhed og mode hos kædens 57 butikker og handelskanaler.

Åhléns overordnede mål er at effektivisere sine planlægningsprocesser og overvågningen af nøgletal, samt at forbedre forecasting og vareopfyldning. Dermed vil lagerbeholdningen sænkes, samtidig med at det øger lageromsætningen, forbedrer tillgængligheden og gør det muligt for personalet at fokusere på opgaver der skaber værdi for kunderne og forbedrer samarbejdet både internt og eksternt.

Implementeringen af den nye løsning begyndte med en specifikationsfase i slutningen af april, og projektteamet arbejder på at få gennemført implementeringen i løbet af efteråret 2019.

”RELEX har med deres ekspertise og teknologi indenfor detailplanlægning opbygget et godt ry,” siger Åhléns CIO, Ola Toresten. ”Vi blev imponeret af det de har opnået hos vores [Axel Johnson] søsterselskab KICKS, og derfor henvender vi os til RELEX for at sammensætte deres viden med vores og opnå samme imponerende resultat”.

”Dagens varehus må gøre lidt ekstra for sine kunder. Vores fremtid ligger i at kunne tilbyde en enestående kundeoplevelse, og RELEX kommer til at spille en vigtig rolle i dette”.

”Vi vil sørge for at effektivitet og nøjagtighed forbedres betydeligt i alle planlægningsprocesser, med en høj grad af automatisering og proaktivitet,” siger Joakim Hellman, Business Development Consultant på RELEX Solutions.

Om Åhléns

Familieforetaget Åhléns blev grundlagt i 1899 i Insjön og er i dag et af Sveriges stærkeste varemærker, med 57 varehus i Sverige og e-handel via åhlens.se. Åhléns er et varehus som tilbyder et smart mix af lavpris produkter på en inspirerende, enkelt og let tilgængelig måde. Åhléns omsætter for 4,8 milliarder og hvert år får deres 3000 dygtige medarbejder ca. 80 millioner besøg. Åhléns er en del af detailkoncernen Axel Johnson AB.

Mere information: www.ahlens.se

Mere fra...

RELEX Solutions køber Optimity for at tilbyde up-stream supply chain planlægning og -optimering

08.01.2024RELEX Solutions

Sponseret

11.12.2023RELEX Solutions

Sponseret

RELEX recognized as a Leader in 2023

16.08.2023RELEX Solutions

Sponseret

Reitan Convenience Sverige udvider deres partnerskab med RELEX for at transformere kampagneplanlægning og -optimering

REMA 1000 Norge vælger RELEX Solutions til at optimere forecasting, replenishment og space i deres butikker

02.02.2023RELEX Solutions

Sponseret

12.01.2023RELEX Solutions

Sponseret

3 fundamentals to maintaining control of demand in the consumer goods supply chain

13.12.2022RELEX Solutions

Sponseret

JYSK vælger RELEX Solutions til at understøtte ambitiøse globale vækstplaner med AI-drevet demand forecasting