Abakion lancerer it-standard til en kompleks branche

Med inspiration hentet i de allestedsnærværende apps har Abakion udviklet et innovativt produkt, der skal gøre det lettere for produktions- og logistikvirksomheder at gennemføre tilretninger i økonomisystemet Dynamics NAV.

Køb ét add-on og få adgang til en hel boks af produktions- og logistik add-ons.

04.11.2013

Sponseret

Sune Lohse & Sanne With Sørensen, Abakion

Forbrugernes købsadfærd er under forandring
Med udgangspunkt i smartphones og tablets er forbrugerne begyndt at tænke i apps, når de handler. De forventer, at det er nemt at finde de relevante produkter, og at indkøbet kan gennemføres som download - hurtigt, nemt og agilt.
 

Implementer ét modul og resten følger med
Derfor har Abakion udviklet den såkaldte Supply Chain Box, der implementeres direkte i virksomhedens ERP-system og indeholder mere end 20 add-ons inden for blandt andet salg, business intelligence og master data. Det betyder, at når man først har brugt tid på at købe og implementere ét modul i systemet, kan man tilføje resten af Box’ens andre løsninger lige så nemt som at downloade en app til telefonen.

»Vores  produkter – it-løsninger og økonomisystemer – ligger som udgangspunkt langt fra 'se-køb-brug-princippet', fordi det er så komplekse størrelser, men det betyder ikke, at vi ikke kan lære noget her. Vi har længe været opmærksomme på den udvikling, der har været inden for apps, og jeg tror virkelig på, at det er fremtiden,« siger Sune Lohse, der er Vice President of Operations hos Abakion.

Læs hele pressemeddelsen:
http://www.abakion.dk/produkter/supply%20chain%20box/lancering%20af%20su...

Se Supply Chain Box hjemmesiden:
www.supplychainbox.com

15.09.2014Abakion

Sponseret

”Abakion har været en værdifuld partner i vores store NAV-udrulning i Asien”

04.11.2013Abakion

Sponseret

Abakion lancerer it-standard til en kompleks branche

13.07.2013Abakion

Sponseret

Abakions lagerløsning var på Roskilde Festival