AGR lancerer den første 100% cloud-baserede lageroptimeringsløsning til detailhandlen

Cloud-baserede effektivitet og AI-drevne forecasts og sætter en ny standard for detailhandlere af alle størrelser.

Peter Melling, Head of Sales AGR Nordic. Foto: Jurate Puodziukaite

29.05.2024

Sponseret

AGR

AGR introducerer stolt detailbranchens første reelle SaaS (Software as a Service) lageroptimeringsløsning. “denne nye løsning bringer genopfyldninger, kraftfulde produkt forecasts og lageroptimering til virksomheder, der måske ikke har råd til enterprise-løsninger”, siger Haukur Hannesson, CEO for AGR. Det banebrydende produkt, der kan være i drift på kun en uge, vil revolutionere virksomheders lageroptimering med sin cloud-baserede effektivitet og AI-drevne forecasts og sætter en ny standard for detailhandlere af alle størrelser.

Revolutionerende Lageroptimering

AGR Inventory omdefinerer, hvordan detailhandlere administrerer deres lager ved at levere et fuldstændigt cloud-baseret system, der eliminerer behovet for on-premise hardware og komplekse installationer. Dette SaaS-produkt sikrer, at virksomheder bl.a. kan få adgang til deres vare forcasts, indkøb- og lager relevant data når som helst og hvor som helst, med realtidsopdateringer og problemfri integration. Denne fleksibilitet gør det muligt for detailhandlere at administrere deres lager mere effektivt, reducere omkostninger og forbedre den samlede operationelle effektivitet.

Banebrydende AI Prognoser

Sammen med avanceret lageroptimerings funktionalitet har AGR præsenteret banebrydende AI forecast funktionalitet. Denne innovative funktion udnytter kunstig intelligens til at forudsige efterspørgsel, optimere lagerbeholdning og reducere spild. Ved at levere  indsigter i efterspørgselstendenser og lageromsætning gør AI forecastværktøjet det muligt for detailhandlere at træffe databaserede beslutninger, der øger rentabiliteten og den operationelle effektivitet.

Nøglefunktioner og Fordele

Realtid  indsigt i varebeholdingen: AGR Essentials tilbyder effektiv, realtime kontrol med lagerbeholdningen på tværs af alle lokationer. Denne funktion hjælper detailhandlere med at opretholde optimale lagerbeholdninger, forhindre overlager og lagermangel samt forbedre leveringseven.

Avanceret Analyse og Rapportering: Platformen benytter kraftfulde analyse værktøjertil at levere  indsigter i salgstendenser, lageromsætning og efterspørgselsprognoser. Disse overblik gør det muligt for detailhandlere at træffe databaserede beslutninger, optimere lagerbeholdninger og øge rentabiliteten.

Problemfri Integration: AGR Essentials integreres problemfrit med eksisterende POS-systemer, e-handelsplatforme og ERP-løsninger, hvilket sikrer en gnidningsfri overgang og sammenhængende operationer uden at forstyrre eksisterende arbejdsgange.

Skalerbarhed og Fleksibilitet: SaaS-modellen gør det muligt for AGR at skalere ubesværet med en virksomheds vækst. Uanset om man administrerer en enkelt butik eller flere lokationer, kan detailhandlere nemt udvide deres brug uden ekstra infrastruktur omkostninger.

Brugervenlig Grænseflade: Designet med slutbrugeren i tankerne, har AGR en intuitiv, nem at navigere grænseflade, der kræver minimal træning. Dette sikrer en hurtig adoptionsproces og minimerer nedetid.

AGR Inventory transformerer landskabet for detailhandlens lageroptimering og tilbyder en robust, skalerbar og brugervenlig løsning, der imødekommer kravene i dagens dynamiske detailmiljø. Hold øje med flere innovationer, mens vi fortsætter med at skubbe grænserne for, hvad der er muligt inden for detailteknologi. Fremtiden er her, og vi er kun lige begyndt!

Mere fra...

29.05.2024AGR

Sponseret

AGR lancerer den første 100% cloud-baserede lageroptimeringsløsning til detailhandlen

13.05.2024AGR

Sponseret

AI - En Game Changer inden for forudsigelse af efterspørgslen i forsyningskæden

08.05.2024AGR

Sponseret

3 måder AI vil revolutionere lageroptimering – og 1 hvor det ikke vil

06.03.2024AGR

Sponseret

AGR og BDL danner strategisk partnerskab for at levere innovativ lageroptimering

21.11.2023AGR

Sponseret

AGR Nordic, bliver hyppigere valgt når virksomheder ønsker at optimere deres supply chain

10.07.2023AGR

Sponseret

Eventyrsport A/S & AGR team up together to automate supply chain processes and reach optimal stock levels