AGR Nordic, bliver hyppigere valgt når virksomheder ønsker at optimere deres supply chain

Leverandøren af software løsninger til Forecasting, Demand Planning og ordreoptimering AGR Nordic i Danmark sætter ny milepæl i Norden med flere end 20 nye klienter, for andet år i træk, og året er endnu ikke slut.

Foto: AGR

21.11.2023

Sponseret

AGR

Den Islandske software og konsulentvirksomhed AGR’s danske afdeling, som bl.a. hjælper danske virksomheder til bedre at kunne forecaste fremtidig efterspørgsel, optimere leverandørordrer og levere input til virksomheders S&OP processer, har i år i Norden indgået 23 nye partnerskaber med virksomheder indenfor alle industrier. Kravet er blot at virksomheden et sted i sin supply chain er lagerførende på et eller flere varelagre, enten i Danmark eller uden for Danmarks grænser.

’Der er ingen tvivl om, at det øgede fokus på forsyningskæderne, samt fyldte lagre efter COVID-19 har gjort sit’ udtaler Peter Malling fra AGR’s salgsafdeling ’men faktorer som f.eks. at kunne vækste sin omsætning uden at skulle ansætte nye medarbejdere, reducering af CO2, minimering af spild og et ønske om at tiltrække nye unge talenter til virksomhederne også spiller en større og større rolle. De yngre generationer vil arbejde med de nyeste teknologier, så tiderne hvor ERP + Excel var indkøbsafdelingen foretrukne værktøj er snart ved at være passé’.

’Hos AGR kan vi rådgive vores kunder i forhold til valget mellem vores to forecast løsninger – er man f.eks. på en Microsoft NAV eller BC platform, så har vi i løbet af få timer kundens data i vores ’Essentials’ løsning, også er man i princippet i gang.’ 

Netop det faktum at man ikke nødvendigvis behøver et implementeringsprojekt på 3-6 måneder for at komme i gang tilskriver AGR som en del af succesen.

Kontakt AGR via www.agrinventory.com eller Managing Director Kim Petersen på mobil +45 4041 6863 for yderligere information.

Mere fra...

13.05.2024AGR

Sponseret

AI - En Game Changer inden for forudsigelse af efterspørgslen i forsyningskæden

08.05.2024AGR

Sponseret

3 måder AI vil revolutionere lageroptimering – og 1 hvor det ikke vil

06.03.2024AGR

Sponseret

AGR og BDL danner strategisk partnerskab for at levere innovativ lageroptimering

21.11.2023AGR

Sponseret

AGR Nordic, bliver hyppigere valgt når virksomheder ønsker at optimere deres supply chain

10.07.2023AGR

Sponseret

Eventyrsport A/S & AGR team up together to automate supply chain processes and reach optimal stock levels

07.07.2023AGR

Sponseret

Cytex selects AGR to achieve optimal stock levels, reduce manual work and optimise ordering processes