AGR og BDL danner strategisk partnerskab for at levere innovativ lageroptimering

Vi er glade for at annoncere vores officielle partnerskab med BDL, en formidabel kraft inden for systemintegration og Business Central applikationer.

AGR og BDL danner strategisk partnerskab. Foto: AGR

06.03.2024

Sponseret

AGR


Vi er glade for at annoncere vores officielle partnerskab med BDL, en formidabel kraft inden for systemintegration og Business Central applikationer. BDLs engagement i at levere banebrydende løsninger harmonerer perfekt med vores mål om at fremme virksomheder og optimere forsyningskædeoperationer i dagens komplekse teknologiske landskab.

BDLs eksklusive fokus på Microsoft-certificeringer og dybdegående produktindsigt placerer dem som den foretrukne partner for organisationer, der søger problemfri integration, innovativ problemløsning og state-of-the-art løsninger. Deres dedikation til at overvinde udfordringer ved at integrere disse avancerede løsninger i eksisterende infrastrukturer sikrer ikke kun implementering, men også trivsel i virkelige anvendelser.

Ifølge BDL udtaler de: "Vi samarbejder med tredjeparts løsningsvirksomheder, når det giver mening for kundens forretning."

Vores samarbejde med BDL tager et betydeligt spring fremad, når vi går sammen om at udvide vores service og hjælpe kunder med at finde deres ideelle lageroptimeringssystem. Efter at have oplevet succes i vores første fælles begivenhed sidste år, ser vi ivrigt frem til yderligere frugtbare samarbejder i fremtiden.

Mere fra...

06.03.2024AGR

Sponseret

AGR og BDL danner strategisk partnerskab for at levere innovativ lageroptimering

21.11.2023AGR

Sponseret

AGR Nordic, bliver hyppigere valgt når virksomheder ønsker at optimere deres supply chain

10.07.2023AGR

Sponseret

Eventyrsport A/S & AGR team up together to automate supply chain processes and reach optimal stock levels

07.07.2023AGR

Sponseret

Cytex selects AGR to achieve optimal stock levels, reduce manual work and optimise ordering processes

27.06.2023AGR

Sponseret

AGR assists Etman in managing long lead times

Peter Malling er tiltrådt som Salgsdirektør hos AGR

02.05.2023AGR

Sponseret