A.P Møller Mærsk udvider sin End-to-End Container Logistics Services med JDA

A.P. Møller Mærsk vil implementere JDAs cloudbaserede Warehouse Management som led i deres digitale transformation

JDA Software, Inc. har i dag annonceret, at A.P. Møller - Mærsk har valgt JDA® Warehouse Management som led i deres digitale transformationsstrategi.  JDA vil understøtte Mærsks ambition om at sikre transparens i hele forsyningskæden for at forbedre on-time performance, tilpasse sig virkelighedens forstyrrelser og forenkle kundernes forsyningskæder.  

Mærsk har aktiviteter i 130 lande og beskæftiger 76.000 mennesker. Mærsk arbejder for at give kunderne et simpelt tilbud af produkter og services, problemfrit kundeengagement og et overlegent end-to-end-leveringsnetværk, der fjerner kompleksiteten fra de globale forsyningskæder. 

Mærsk vil først og fremmest implementere JDAs cloudbaserede Warehouse Management i Europe (Göteborg) og USA (Newark og Santa Fe) senere på året og vil bruge disse steder til at opbygge skabelonen for den globale implementering på tværs af Mærsks lagerfaciliteter. 

“’Digital er ikke længere bare et buzzword. I dag åbner det en enorm værdi for vores logistik- og lagerkunder i forhold til forenkling og bedre performance,” siger Henning Goldman, Global Head of Warehousing and Distribution, Mærsk, og fortsætter:  

”JDAs dybe ekspertise og førende innovation skaber allerede konkurrencefordele for kunderne. Tilføjelsen af disse spændende løsninger til vores portefølje vil hjælpe Mærsk med fortsat at kunne tilbyde vores kunder ægte og unikke end-to-end-løsninger.” 

Med JDA Warehouse Management vil Mærsk være i stand til at levere forbedret ydeevne og opnå konkurrencefordele. At være i stand til hurtigt at tilpasse sig ændringer er altafgørende for logistikudbydere, der har mange kunder, leverandører og transportører, som de er nødt til at samarbejde med for at sikre, at den korrekte beholdning (levering) når til det rigtige sted til aftalt tid. Ved at udnytte JDA Connect powered by MuleSoft vil Mærsk være i stand til at fremskynde nye muligheder til kunderne problemfrit og uden forstyrrelser og forbinde hver af deres services (shipping, logistik og spedition). 

”Mærsk tager en førende position i logistikindustrien ved at positionere sig på en strategisk vej mod digital transformation,” siger Johan Reventberg, President, EMEA, JDA. 
”Anvendelsen af JDA Warehouse Mangement vil åbne op for komplet end-to-end-transparens, så Mærsk nemt kan styre komplekse lageraktiviteter på tværs af utallige kundemiljøer” 

Yderligere information: 

Læs mere om samarbejdet mellem JDA & Mærsk  her >>

Om JDA Software, Inc. 

JDA Software er førende leverandør af forsyningskædesoftware, der driver dagens digitale transformationer. Vi hjælper virksomheder med at optimere levering til kunder ved at give dem mulighed for at forudsige og forme efterspørgslen, imødekomme den hurtigere og mere intelligent, og forbedre kundeoplevelser og loyalitet. Mere end 4.000 globale kunder bruger vores usammenlignelige end-to-end software og SaaS-løsninger til at forene og forkorte deres forsyningskæder, øge hastigheden i udførelsen og levere rentabelt til deres kunder. Vores liste over verdensklasse kunder omfatter 75 af de 100 største forhandlere, 77 af de 100 største forbrugsvarevirksomheder og 8 af de 10 bedste globale 3PLs. Med JDA, kan du planlægge at levere. www.jda.com 

Sociale medier: 

Web: https://jda.com 

Blog: https://blog.jda.com 

Facebook: https://www.facebook.com/JDASoftwareGroup 

Instagram: https://www.instagram.com/jdasoftware/   

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/jda-software 

Twitter: https://twitter.com/JDASoftware 

YouTube: https://www.youtube.com/user/JDASoftware 

“JDA” is a trademark or registered trademark of JDA Software Group, Inc. Any trade, product or service name referenced in this document using the name “JDA” is a trademark and/or property of JDA Software Group, Inc.  

JDA Software, Inc.  
15059 N Scottsdale Rd, Ste 400 
Scottsdale, AZ 85254 

Mere fra...

12.02.2024Blue Yonder

Sponseret

Blue Yonder Acquires Flexis, a Leader in Manufacturing and Supply Chain Planning Technology

02.02.2024Blue Yonder

Sponseret

Blue Yonder Releases Q4 2023 Company Highlights and Q1 2024 Industry Insights

15.01.2024Blue Yonder

Sponseret

Profit and Planet: Two Sides of the Same Supply Chain Coin

04.01.2024Blue Yonder

Sponseret

The Future of S&OP and IBP

18.12.2023Blue Yonder

Sponseret

The Time for Change Is Now

07.12.2023Blue Yonder

Sponseret

The New Must Haves for Supply Chain Resilience