Blue Equity investerer i Langebæk A/S

Blue Equity indgår partnerskab med Langebæk A/S og erhverver minoritetsaktiepost i et af Skandinaviens førende rådgivende konsulenthuse indenfor Supply Chain Management, logistik og lager. Den eksisterende partnerkreds; Peter Gyldendal, Lars Bek Jensen, Anders Bartholin, Christoph Ohly og John Carstens fortsætter som væsentlige aktionærer. Samtidig dannes ny bestyrelse bestående af hhv. Peter Midtgaard som bestyrelsesformand og Roar Brun Jensen som bestyrelsesmedlem.

Langebæk A/S er stiftet i 1977 og har i dag godt 40 medarbejdere. Konsulenthuset rådgiver virksomheder i Nordeuropa på strategisk og operationelt niveau baseret på facts, analyser og gennemprøvede processer. Således hjælper Langebæk via sine 45 års erfaring med værdi-skabende løsninger, der skaber målbare forbedringer i de enkelte funktioner på tværs af forsyningskæden.

Kundeporteføljen inkluderer mindre til større europæiske virksomheder på tværs af brancher, bl.a. Coop, Rema 1000, Salling Group, Jysk, Matas, Novo Nordisk, Elgiganten, Axfood, Elektroskandia, Brødrene Dahl, Lyko, en række lufthavne samt offentlige institutioner, bl.a. Forsvaret, regionerne, kommuner og flere sygehuse.

Langebæk har hovedsæde i Allerød i Danmark, og har også kontorer i Örebro, Sverige og i Oslo, Norge.

”Vi glæder os til samarbejdet med Blue Equity. De fokuserer på langsigtede samarbejder med velfungerende virksomheder med henblik på videreudvikling. Det har været vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, der ser nye udviklingsmuligheder på den lange bane. Derfor mener vi også, at Blue Equity er det rette match for Langebæk. Samarbejdet giver os mulighed for at fortsætte Langebæk’s meget positive udvikling med udgangspunkt i vores gode fundament, herunder særligt vores meget dygtige medarbejdere og unikke kultur. Vi får en stærk partner, som deler vores værdier og ambitioner”, udtaler Peter Gyldendal, CEO og Senior Partner i Langebæk.

”Langebæk har et stort potentiale til videre vækst. Det er en solidt forankret virksomhed, der med den rette ledelse sammen med de kompetente medarbejdere, er klar til at løfte virksomheden til næste niveau. Vores bidrag er udvikling inden for ledelse, strukturer og processer. Med investeringen i Langebæk, træder vi ikke alene ind i en veletableret virksomhed med en sund kultur. Vi investerer i et markedsledende konsulenthus indenfor sit felt, og ikke mindst i menneskerne i virksomheden. Langebæk repræsenterer videnstung knowhow blandt dedikerede medarbejdere, en høj kunde- og medarbejdertilfredshed og en stærk virksomhedskultur. Vi er stolte af, at ledelsen i Langebæk har valgt os som partner og ser frem til vores fælles rejse”, udtaler Christian Møller, Managing Partner i Blue Equity.

Mere fra...

18.09.2023Langebæk A/S

Sponseret

Langebaek and Optilogic have formed a strategic partnership

31.08.2023Langebæk A/S

Sponseret

Langebæk frigiver sygeplejersketimer og sparer millioner

21.08.2023Langebæk A/S

Sponseret

Herlev Hospital - Logistikken er hospitalets livsnerve

24.01.2023Langebæk A/S

Sponseret

Blue Equity investerer i Langebæk A/S

25.08.2022Langebæk A/S

Sponseret

Langebæk inviterer til reception

17.03.2022Langebæk A/S

Sponseret

Ny strategisk alliance: Coupa og Langebæk indgår regionalt partnerskab