Boost din viden med Danmarks førende indenfor Supply Chain den 10.-11. juni i samarbejde med Move Supply Chain og Effektivitet.dk

Messe C i Fredericia sætter rammen for messen/udstillingen og Den Danske Supply Chain konference hvor agendaen er stærkt fagligt indhold, netværk og masser af inspiration.

05.12.2019

Sponseret

Messe C

Vi ser på Digital Supply Chain, herunder virksomhedens værdikæder, som følge af den digitale omstilling, hvor én af de store gamechangere er B2B e-handel, så hvad der skal til for at imødekomme den digitale adfærd?
Hør også om bæredygtighed, Blockchain i øjenhøjde som finder anvendelse i stort set alle hjørner af erhvervslivet, og kan nye cirkulære økonomier og forbrugsmønstre ændre vores nuværende måde at handle på plus meget mere.Moderne Supply Chain teknologi kan opleves i udstillingsområdet f.eks. frontrunners som AI, Industri 4.0, Data Management, optimeringssystemer og andre Deep-Learning platforme til brug for optimering af forecast, omkostninger og cash flow. VIA University College i Horsens præsenterer deres ’lille fabrik’ som forarbejder mobilcovers, hvor man kan observere de forskellige processer i værdikæden samt mange andre videns- og uddannelsesinstitutioner. Der vil også være fokus på teknologi og metoder til styring af overgangen mellem produktions-handels-logistik og transportlogistik.

Vil du have en stand – og være med til at inspirerer de besøgende på MOVE Supply Chain 2020, så læs mere på www.movesupplychain.dk eller kontakt Jannie Møller på telefon 2159 0006.

29.01.2020Messe C

Sponseret

Tjek forsyningskæden på MOVE 2020

05.12.2019Messe C

Sponseret

Boost din viden med Danmarks førende indenfor Supply Chain den 10.-11. juni i samarbejde med Move Supply Chain og Effektivitet.dk