Bossard i nyt partnerskab med SES-imagotag

Bossard, der er global markedsleder inden for salg af befæstelse og logistikløsninger til fremstillingsindustrien, indgår nyt partnerskab med SES-imagotag, der er førende på verdensmarkedet inden for digitale in-store teknologier til detailhandlen.

Marc Olsen, salgschef hos Bossard Denmark A/S.

SES-imagotags kerneprodukt er elektroniske hyldeforkanter, som kendes fra de fleste supermarkeder og sammen med Bossards ekspertise inden for automatiserede logistikløsninger til C-varer videreføres begge selskabers know-how i et nyt selskab - PDi Digital GmbH.   

Nye muligheder – nye markeder.

Samarbejdet åbner op for nye muligheder ved at kombinere teknologierne fra begge virksomheder, b.la. Bossards lagerstyringsplatform ARIMS, der er hjernen bag logistiksystemerne SmartBin, SmartLabel og SmartLocker, bliver en vigtig brik i samarbejdet.          

”Vi har i år mange været succesfulde med at optimere industrivirksomhedernes interne logistik, hvor vi især har været stærke på at kunne levere logistiksystemer, der har givet brugbart data tilbage til kunden. Det nye samarbejde åbner op for, at vi kan gå ind i helt andre sektorer end vores primære marked med vores ekspertise”, siger Marc Olsen, salgsansvarlig for Bossards logistikløsninger. 

Bossards egen e-label til lagerstyring af C-varer - SmartLabel, er på verdensplan blevet installeret over 50.000 gange hos verdens førende industrivirksomheder. E-labelen placeres ved forbrugsstedet, hvor lagermedarbejderen kan bestille varerne med et enkelt tryk på en knap. E-labelen sender bestillingen og viser efterfølgende ordrestatus, ordremængde og leveringsdato direkte i displayet.

Læs hele pressemeddelelsen fra Bossard

OM BOSSARD DENMARK A/S

Bossard Denmark A/S er en af de førende grossister inden for salg af befæstelse og industrikomponenter til den danske industri og sammen med deres logistikløsninger og ingeniørrådgivning, hjælper de deres kunder med at skabe effektive produktionsmiljøer og innovative produkter.

Lokal partner med globalt netværk

Bossard Denmark A/S er en del af Bossard Group, som opererer i hele verden, primært i Europa, Amerika og Asien. I Danmark ligger Bossard lokalt i Hvidovre, hvor de rådgiver og servicerer omkring 2.000 skandinaviske produktions- og industrivirksomheder.

 

17.12.2019Bossard Group

Sponseret

Bossard i nyt partnerskab med SES-imagotag