CHEP Danmark planter læring om træer og naturressourcer hos næste generation

Den første maj var en særlig dag i CHEP-regi, hvor man fik lov til at give lidt tilbage til lokalsamfundet i form af en frugtlund til Asgård Børnehus i Køge samt læring til børnene om naturen og vores fælles ressourcer.

Børn og voksne fra Asgård Børnehus samt Pernille Sylvest, Mette Døssing og CHEP Danmark.

Første maj var en helt særlig dag i CHEP Danmark-regi. Det var nemlig ikke kun arbejdernes kampdag, det var også en dag, hvor CHEP Danmark gav tilbage til lokalsamfundet.

En del af CHEPs bæredygtighedsindsats globalt er at være engageret i projekter, som gør en forskel lokalt. Og det gjorde vi forleden, hvor vi var på besøg hos Asgård Børnehus til institutionens 15 års fødselsdag, og hvor vi plantede den frugtlund, vi havde doneret til dem gennem Plant et træ-organisationen.

Landechef fra CHEP Danmark, Torben Lund, fortæller:

”CHEP Danmark har haft hovedkontor i Køge i årevis, og derfor er det helt naturligt for at involvere os i lokalområdet, lige så aktivt som vi involverer os på global plan, og giver tilbage – samt deltager i en så hyggelig dag som denne. Vi takker i den forbindelse både Plant et Træ og Asgård Børnehus for muligheden for at bidrage til læring om naturen, træer specifikt og ikke mindst om, hvor mange af vores ressourcer kommer fra".

Forperson for Køge Byråds Børneudvalg, Pernille Sylvest, deltog også i arrangementet og tilføjer i den forbindelse: 

”Det er inspirerende at se, hvordan der arbejdes med at optimere legepladsen, så det understøtter udelivet og samtænker leg og læring med naturglæde. På denne måde bliver der rig mulighed for at få bevidsthed om årstider, lære om fra jord til bord, og gå på opdagelse i plante- og dyrelivet. Jeg er sikker på det er til stor glæde for børnene og det udvikler og udvider børnenes kreativitet. Alt sammen i børnehøjde”.

CHEP Danmark sender stor tak til Plant et Træ og Asgård Børnehus for en god dag. Også tak til Pernille Sylvest, for hendes bevingede ord, som åbnede dagen, der havde deltagelse af en masse glade både børn og voksne.

Denne artikel er del af et tema:

Tema om ledelse & læring

Vi skal uddanne os hele livet, lyder et almindeligt udsagn. Vi taler om livslang læring og den lærende organisation – som forudsætter ledelse, der bevidst fremmer en læringskultur, hvor vi undgår at gentage fortidens fejl og hele tiden tager bestik af nutid og forsyn. Vi går her i temaet lidt på opdagelse i dette felt.

CHEPs nye algoritme øger antallet af indsamlede paller i Europa med 500.000 enheder om året

21.05.2023CHEP Denmark

Sponseret

03.05.2023CHEP Denmark

Sponseret

CHEP Danmark planter læring om træer og naturressourcer hos næste generation

25.04.2023CHEP Denmark

Sponseret

CHEP Danmark på LOOP Forum 2023

12.04.2023CHEP Denmark

Sponseret

Et internationalt flow betyder mere effektiv forsyningskæde

09.01.2023CHEP Denmark

Sponseret

Brambles awarded CDP double ‘A’ score for transparency and action on climate change and forests

02.01.2023CHEP Denmark

Sponseret

Brambles for første gang nr. 1 på Dow Jones’ indeks over bæredygtighed