CHEP vinder pris for transportsamarbejde til Supply Chain Excellence Awards

Supply chain-virksomheden modtog awarden for deres samarbejdsløsninger på transportområdet.

21. november 2019 – FMCG- og supply chain-virksomheden CHEP er blevet anerkendt for deres innovative løsninger inden for transportområdet til den årlige awarduddeling Supply Chain Excellence Awards.  

CHEP har vundet i kategorien “Innovation in Transport”, der hylder originale løsninger inden for transport, som kan dokumentere målbare resultater i organisationens forsyningskæde på tværs af detailhandlen, produktion og den offentlige sektor.   

CHEP modtog prisen for deres ‘Transport Collaboration Solutions’-initiativ, som støtter virksomheder inden for forsyningskæden i at blive mere bæredygtige og reducere deres CO2aftryk. Initiativet identificerer CHEP-kunder, som med fordel kan arbejde sammen – fx ved at dele den samme lastvogn til vareleveringer – og hjælper dem med at optimere og reducere både ’tomme kilometer’ og CO2-udledning.   

På nuværende tidspunkt har initiativet involveret mere end 200 af virksomhedens kunder på globalt plan, inklusive brands som P&G, Mahou San Miguel og CAPSA. I perioden juli 2018 til april 2019 estimerer CHEP, at de har hjulpet deres kunder med at spare 873 tons CO2 i Storbritannien alene.  

Matt Quinn, vicepræsident for Nordeuropa hos CHEP, siger: ”Vi er glade og stolte over at modtage en så prestigefyldt pris. Luftforurening og klimaforandringer er emner, som fylder mere og mere på den offentlige agenda, og den britiske transportsektor er under pres for at minimere sit CO2-aftryk. CHEP’s Transport Collaboration Solution er udviklet som et svar på de voksende problemer. Vi er ikke bare dedikerede til at performe bedst, når det kommer til FMCG og detail-services, men også til den fortsatte udvikling henimod grønnere løsninger på tværs af hele vores forretning. Derfor er det stort for os at blive anerkendt for vores arbejde på netop dette område”.  

CHEPs nye algoritme øger antallet af indsamlede paller i Europa med 500.000 enheder om året

21.05.2023CHEP Denmark

Sponseret

03.05.2023CHEP Denmark

Sponseret

CHEP Danmark planter læring om træer og naturressourcer hos næste generation

25.04.2023CHEP Denmark

Sponseret

CHEP Danmark på LOOP Forum 2023

12.04.2023CHEP Denmark

Sponseret

Et internationalt flow betyder mere effektiv forsyningskæde

09.01.2023CHEP Denmark

Sponseret

Brambles awarded CDP double ‘A’ score for transparency and action on climate change and forests

02.01.2023CHEP Denmark

Sponseret

Brambles for første gang nr. 1 på Dow Jones’ indeks over bæredygtighed