Circular Computing - klima-ansvarlighed med garanti

Bæredygtige CO2-neutrale laptop-arbejdsstationer. Genbrug i topkvalitet. 3 års garanti. Spar 40 % på normalprisen.

Kvalitet og stabilitet i top på genbrugs-computere.

Her hos ADDvision er vi både glade og stolte over, at vi nu kan tilbyde dig grønne arbejdsstationer fra Circular Computing. Vi synes, at dette initiativ er en af de bedste nyheder for alle os, der gerne vil indføre bæredygtighed og klima-ansvarlighed i praksis. Det er nemlig et gennemført koncept, der henvender sig til os, der også vil drive en fornuftig forretning. Læs bare her:

Kvalitet og økonomi

 • Der er tale om professionelle laptops fra førende brands
 • Du sparer op til 40% i forhold til køb af den nyeste model. Det kan mærkes, hvis mange medarbejdere skal have nyt udstyr,
 • Kvalitet og stabilitet er helt i top: Alle laptops får 5 timers reproduktionsproces efterfulgt af et 100-punkts kvalitetstjek. De får helt nye batterier, og udvalgte komponenter bliver udskiftet eller opgraderet. Reproduktionen foregår på state-of-the-art fabrikker og udføres af professionelle teknikere efter ISO9001 godkendte processer. Det betyder, at Circular Computing garanterer samme topkvalitet på de samme modeller også i større volumen. De omfattende kosmetiske reparationer sikrer, at hver laptop får den bedste finish, der lever helt op til dine forventninger.

Bæredygtighed og klimavenlighed

Hvert år nyproduceres 160 mio. laptops. Hver eneste af dem kræver 200.000 liter vand til produktionen. 200.000 liter er, hvad en tørstig dansker kan drikke på 274 år. Her bliver der brugt samlet 32.000.000.000.000 liter vand. Et vandforbrug, der svarer til, hvad lidt over ½ mia. mennesker kan drikke på 80 år … hvert eneste år. Computer-industrien markedsfører hver ny model som et must-have og med store forbedringer, så vi i erhvervslivet føler, at vi hvert 3. år er nødt til at købe nyt for at kunne følge med. I virkeligheden kunne vi godt give de gamle computere lov til at være i brug i længere tid – de er både lette, tynde og kraftige nok til at yde i længere tid.

Det kan du være med til, når du vælger Circular Computing:

 • Circular Computing er certificeret som en CO2-neutral leverandør
 • Hver enkelt laptop er certificeret som et CO2-neutralt produkt
 • Dit køb støtter sol, vind og ren energi-projekter i Afrika og Asien. Projekter, der gør en virkelig forskel, hjælper med til at skabe flere jobs og styrker skrøbelige dele af samfundet
 • Ved hvert køb plantes der 5 træer for at sikre en bedre fremtidig arv for vores efterkommere. Disse 5 træer kompenserer for den oprindelig produktion af en laptop med dens 3 års brug og CO2-udslip i miljøet.
 • Støtten til genplantning har en målsætning om at plante 1,5 millioner træer inden 2021 i henholdsvis USA, Indien og Afrika. For hver 5.000 laptops, der sælges, planter de 25.000 træer – det er næsten lige så mange træer som i hele Central Park New York.
 • For hver circular computer du køber, forhindrer du mere end ½ ton CO2-udslip, fordi du ikke køber en ny. For en virksomhed med 1.000 laptops svarer det til at fjerne 62 biler om året på vejene.
 • Ved ikke at købe en ny laptop sparer du miljøet for kostbare mineraler og forebygger e-affald fra tilintetgørelse af laptops.
 • Circular Computing producerer OVERHOVEDET INTET e-affald i reproduktionen af circular computere.

Virksomhedens image og rekrutteringsevne

Circular computing er en nem måde at realisere virksomhedens ønske om at være bæredygtig. At vise og tage ansvar for at være klimavenlig og bæredygtig regnes for mere og mere nødvendigt i omverdenen.

Når I tilvælger Circular Computing, vil det forbedre opfattelsen af jeres virksomhed hos interessenter.

Det viser også jeres ansatte, at I tager ansvar, og gør det nemmere at rekruttere dygtige folk fremover.

Hvad kan jeg vælge?

HP Elitebook
840 G1 4th Gen i5 8Gb RAM 240Gb SSD 14”
840 G1 4th Gen i5 8Gb RAM 240Gb SSD 12”

Lenovo Thinkpad
T450 5th Gen i5 8Gb RAM 240Gb SSD 14”
T440 4th Gen i5 8Gb RAM 240Gb SSD 14”
X240 4th Gen i5 8Gb RAM 240Gb SSD 12”

Dell Latitude
E7440 4th Gen i5 8Gb RAM 240Gb SSD 14”
E7440 4th Gen i5 8Gb RAM 240Gb SSD 12”

Vil du vide mere? Vil du prøve, før du køber?

Skal du alligevel snart udskifte arbejdsstationer, eksempelvis i forbindelse med opgradering af styresystemer og servere? Har du fået lyst til at bruge Circular Computing fremover? Er du stadig lidt i tvivl?

Du skal ikke være bekymret for kvaliteten. Den er i top. De, der har prøvet, har svært ved at tro, det er reproducerede genbrugscomputere. Men du er velkommen til at prøve en test laptop uforpligtende. Vi beder kun om, at du også viser den til dine kolleger i virksomheden og fortæller os din mening. Er du efter testperioden ikke imponeret, skal du blot pakke den sammen igen i boksen og returnere den – og vi betaler selvfølgelig for fragten.

Kontakt ADDvision for at lære mere, blive rådgivet og for at få et til bud på Circular Computing.

Mere fra...

05.04.2022ADDvision a/s

Sponseret

Insight Cosmetics Group Europe procesoptimerede lageret med WMS for at understøtte strategisk vækst

01.03.2022ADDvision a/s

Sponseret

Spar på optimering af processer - Tag en test og få en rapport med konkret estimat

15.11.2021ADDvision a/s

Sponseret

ERP Hosting med maksimal performance

02.08.2021ADDvision a/s

Sponseret

Perfekte IT-projekter med erfaren projektledelse

05.01.2021ADDvision a/s

Sponseret

Leje og lease IT. Bedre likviditet

24.11.2020ADDvision a/s

Sponseret

5 sandheder om Business Central