Datacon skal hjælpe HAY med implementering af Microsoft Dynamics 365

Hør mere om hvordan designvirksomheden, HAY, implementerer Dynamics 365 for Finance and Operations i forretningen.

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi skal hjælpe designvirksomheden, HAY, med at implementere ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations.

HAY er en virksomhed i rivende vækst med salg til hele verden, og har brug for systemer der kan støtte op om den udvikling som virksomheden er igennem. Derfor har HAY valgt, at implementere den nyeste og mest innovative teknologi på markedet, som netop Microsoft Dynamics 365 tilbyder.

Med de komplette værktøjer i Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder, får HAY en fremragende løsning til at understøtte deres nuværende og fremtidige forretningsgange.

Datacon har leveret løsninger til detailbranchen igennem over 30 år og takket være den mangeårige erfaring og kendskab til branchen, er vi meget fortrolige med HAY’s krav og behov. Herudover har vi igennem årene hjulpet mange møbelvirksomheder, heraf med omfattende produktkonfiguration, og HAY får derfor en særdeles erfaren ERP-partner på opgaven.

Vi glæder os meget, til at komme i gang med projektet og være en del af et samarbejde med en virksomhed der har stor succes.

MICROSOFT DYNAMICS 365

Microsoft Dynamics 365 er den nyeste version af det, du måske kender som Microsoft Dynamics AX. Med Dynamics 365 har vi som brugere fået et ERP-system med banebrydende teknologi og innovativ udvikling.

En af de nye detaljer ved Microsoft Dynamics 365 er, at du kan få det i 3 forskellige versioner: ”Cloud”, ”Local Business Data” (on-premise) eller ”Cloud and Edge” (kombination af begge – en hybrid).

Udover blandt andet omkostningsstrukturen, er forskellen særligt varetagelsen af it-infrastrukturen, nemlig hvem der drifter systemet. På en cloud-løsning ’hoster’ Microsoft selv systemet, mens du ved en on-premise-løsning selv har ansvaret – hvad enten løsningen administreres af din egen it-afdeling eller hostes hos en partner.

HAY har valgt cloud-løsningen af Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations. Du kan læse mere omkring cloud vs. on-premise her, hvor vi har redegjort for forskellene og hvilke elementer du bør være opmærksom på.

Vil du vide mere om Microsoft Dynamics 365, kan du læse mere lige her, hvor vi har samlet alt hvad du skal vide. Lige fra de forskellige versioner og værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

Se mere om hele projektet her.

Mere fra...

10.05.2021Datacon A/S

Sponseret

Gruppering af afsendelsesdage i Dynamics 365 for Finance and Operations

22.09.2020Datacon A/S

Sponseret

Bundles i Dynamics 365 for Finance and Operations

02.12.2019Datacon A/S

Sponseret

Fordele og ulemper ved ERP-systemer

04.11.2019Datacon A/S

Sponseret

Derfor skal din næste ERP-løsning være en cloud-løsning - eller hvad?

15.10.2019Datacon A/S

Sponseret

Implementering af ERP - step by step guide

21.08.2019Datacon A/S

Sponseret

Datacon skal hjælpe HAY med implementering af Microsoft Dynamics 365