DB Schenker vælger Descartes for mere effektiv toldhåndtering og forbedret kundetilbud

DB Schenker, den førende logistikleverandør i Norden, vælger Descartes toldhånteringssystem. Descartes løsning med elektronisk og automatiseret håndtering af tolddeklarationer og toldlager giver en mere effektiv hantering og samtidig mulighed for DB Schenker at tilbyde kunderne nye tjenester.

"Vi ønsker at opnå en mere moderne toldhåntering mens ny EU-lovgivning udgør store udfordringer ved at holde vores gamle system opdateret. Med Descartes løsning kan vi producere toldklarering på en mere effektiv måde og forhåbentlig øge vores markedsandel gennem en smartere forsyning af toldtjenester”, siger Mikael Eriksson, Head of Customs hos Schenker AB i Sverige.
"Descartes opfylder vores krav som en global etableret totalleverandør af et komplet og dokumenteret toldsystem. Vi er en del af en stor international koncern og det er vigtigt at vores leverandører er på samme niveau."

Med GCT fra Descartes modtager DB Schenker nu en fælles toldhåndteringsløsning til operationerne i Sverige, Norge og Danmark. Systemet giver blandt andet mulighed for at modtage og styre tolddokumenter elektronisk. Det øger også produktiviteten ved at automatisk generere eksportdokumentation sammen med den tilsvarende importdokumentation mellem landene i en integreret proces.

"Vi er glade og stolte over at kunne bidrage til DB Schenkers udvikling og succes", siger Lars Persson, Sales Director Nordic Region på Descartes.
"Descartes komplette Saas-løsning til toldbehandling er altid opdateret for at opfylde de nuværende krav og forskrifter og håndterer effektivt et stort antal tolddeklarationer med en høj grad af automatisering."

For mere information kontakt venligst:

Lars Persson, salgsdirektør Norden på Descartes Systems Group: 070-637 63 19

Om Descartes
Descartes hjælper kunder i de nordiske lande og globalt, som med vores løsninger får adgang til beslutningsstøtte inden for strategisk ruteplanlægning, transportoptimering og toldhåndtering, som er nødvendig for at sikre fuld synlighed og automatisering i hele forsyningskæden.
Descartes løsninger anvendes til planlægning, sporing og opfølgning af leverancer, men også til styring og opfølgning af transportaftaler, servicekvalitet og transportfakturaer. Vores løsninger giver adgang til globale handelsdata for hurtigt og nemt at oprette og sende import- og eksportmeddelelser og for at sikre, at de overholder de krav og sanktioner der pålægges af forskellige stater og myndigheder. Descartes hovedkvarter ligger i Waterloo, Canada med nordisk hovedkontor i Malmö. Læs mere på www.descartes.com.

Om DB Schenker
DB Schenker er en del af Deutsche Bahn AG’s globale transport- og logistikafdeling og er verdens førende logistik leverandør med 72.000 medarbejdere på 2.000 steder. Virksomheden tilbyder alt fra landtransport, international sø- og luftfragt og konsulenttjenester til lager- og logistikløsninger.
(DB Schenker i Sverige har 4.000 ansatte og er repræsenteret på omkring 50 steder.)
(DB Schenker i Danmark har 300 ansatte.)

Mere fra...

12.06.2024Descartes

Sponseret

Sanktioner kan være en udfordring for dem, der arbejder med transport og logistik

15.05.2024Descartes

Sponseret

54 % af alle virksomheder inden for supply chain og logistik satser på automatisering

07.05.2024Descartes

Sponseret

Descartes opkøber irsk virksomhed inden for told- og RFID-løsninger

27.02.2024Descartes

Sponseret

3 ud af 4 virksomheder inden for logistik oplever den mærkbare mangel på arbejdskraft

10.01.2024Descartes

Sponseret

Fire tendenser, der vil forme logistik- og transportbranchen i 2024

17.10.2023Descartes

Sponseret

Six ways to improve food & beverage distribution to hospitality outlets