Delfi hjælper NORMAL med løsninger til butik og lager

I NORMALs mere end 300 butikker betjenes der dagligt tusindvis af kunder - og det stiller store krav til et driftssikkert setup. Derfor har NORMAL allieret sig med Delfi Technologies, der hjælper med effektive løsninger til butik og lager.

Normal .

Se videoen: NORMAL og Delfi Technologies

Den danskejede detailkæde NORMAL åbnede sin første butik i Silkeborg i 2013. Siden da har kæden haft vokseværk med en voldsom ekspansion, også uden for landets grænser. I dag har NORMAL vokset sig til en kæde med mere end 300 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig og Finland.

Læs også: NORMAL: Vækstsucces skærper kravene til en effektiv logistik

- For at sikre den bedste kundeoplevelse er det afgørende, at vi altid har driftssikre it-løsninger. Selv mindre fejl kan have store konsekvenser for den enkelte butik. Og er det mere omfattende, kan det have stor betydning for en kæde som vores, siger Søren Sivebæk, IT Director hos Normal.

Solid drift kræver smidige løsninger

I samarbejde med Delfi Technologies har NORMAL fundet frem til et driftsikkeret setup med smidige løsninger til butik og lager, som sikrer en solid drift.

Butiksløsningen består af mobile håndterminaler og komplette POS-enheder. På lageret har NORMAL en robust løsning der består af håndterminaler, labelprintere og andre enheder til, at sikre korrekt registrering, varemodtagelse, pluk og afsendelse til butikkerne.

Læs også: Ny app sørger for at håndterminaler ikke forsvinder hos NORMAL

- Delfi Technologies er med til at sikre solid drift i butikkerne, og på vores centrallager, med smidige løsninger til optælling, kundebetjening, vareopfyldning og andre driftsmæssige opgaver, fortæller Søren Sivebæk.

Kan styre alt IT centralt fra

Ifølge Søren Sivebæk er det altafgørende at kunne sætte nye butikker i gang på tværs af landegrænser, hvor man hurtigt og enkelt kommer i gang med implementering af it og systemer til, at sikre driften:

- Vi udvider hele tiden med nye butikker i de forskellige lande. Og med Delfi løsninger er det gnidningsfrit at implementere dem på tværs af landene, siger han og fortsætter:

- Og dét at tilkoble en ny enhed i den enkelte butik er så enkelt, at selv en person uden større IT- forståelse, også kan gøre det.

Løsninger til store vækstambitioner

Delfi Technologies har mere end 30 års erfaring, og har i dag et tæt samarbejde med markedets førende producenter af butiks- og lagerløsninger. Herigennem har det været muligt at finde frem til den helt rigtige løsning for NORMAL.

Læs også: Sådan sikrer NORMAL optimal butiksdrift og undgår nedetid

- Delfi Technologies er ikke bare en leverandør. De er også en rådgivende sparringspartner, hvor vi i fællesskab finder frem til de helt rigtige løsninger, der dækker vores behov og som støtter vores store vækstambitioner, fortæller Søren Sivebæk afslutningsvis.

Om NORMAL

NORMAL markedsfører sig som en butik, der sælger helt normale varer til faste lave priser. Kæden åbnede den første butik i 2013 og har i dag rundet 270 butikker i 6 lande. Sortimentet indkøbes dér hvor varerne er billigst, og dermed undgår man fordyrende mellemled hvilket betyder, at man ofte kan spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen

Om Delfi Technologies.

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter - primært til detail-, lager og logistikbranchen samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 110 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra...

04.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Tættere på kunderne med digitale prisskilte

03.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Erfaren cykelforhandler har succes med digitale prisskilte

30.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

24/7 ubemandede butikker vinder frem med digitale prisskilte

29.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cycle Sport Silkeborg optimerer kundeoplevelsen med digitale prisskilte

21.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Effektiv lagerstyring med Delfi Technologies på NORMALS nye topmoderne 78.000 m2 logistikcenter

13.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cube Store – Radsport Bert drager fordel af digitale prisskilte