Dematic skal levere forsendelsesautomation til Vectura AS

Dematic har vundet en kontrakt til adskillige millioner euro på levering af en automatiseret sorterings- og sekvenseringsløsning til Vectura AS, der er Norges førende logistikvirksomhed for alkoholholdige drikkevarer.

Christian Granlund, CEO i Vectura AS, og Andy Blandford, Senior Vice President & Managing Director i Dematic Northern Europe..

19.09.2019

Sponseret

Dematic

Det nye system er en udvidelse af virksomhedens automatiserede pallelager i Gjelleråsen, Norge, og vil gøre det muligt for virksomheden at behandle op til 75 paller i timen og sekvensere op til 400 paller på én gang – alt sammen inden for bygningens eksisterende areal.

Som første fase i et større projekt med det formål at indføre en højere grad af automatisering i virksomhedens ordreforberedelses- og forsendelsesproces vil systemet blive installeret på en ny mellemetage over forsendelsesområdet for at udnytte pladsen optimalt.

Installationen koordineres med henblik på at undgå driftsforstyrrelser i virksomheden, som årligt leverer 50.000.000 enheder til de statsejede Vinmonopolet-butikker, grossister samt hotel- og cateringbranchen. Projektet skal efter planen gennemføres i sommeren 2020.

Andy Blandford, Senior Vice President & Managing Director i Dematic Northern Europe, siger: "Vi er glade for at Vectura har valgt os til dette vigtige projekt, der skal skabe større produktivitet og gennemløb på virksomhedens lager i Gjelleråsen. Vi er overbeviste om, at dette er starten på et succesrigt og langsigtet samarbejde mellem Vectura og Dematic."

Christian Granlund, CEO i Vectura AS, udtaler: "Vi tror på, at vi kan øge vores konkurrenceevne ved at investere i vores værdikæde. Dette projekt vil bidrage til at fremtidssikre vores forretning ved at gøre det muligt for os at levere den effektive og hurtige service, vi er kendt for, efterhånden som vi vokser." Han tilføjer: "Vi har fuld tiltro til, at Dematic kan hjælpe os med at opfylde dette mål, og ser frem til et tæt samarbejde."

Mere fra...

01.05.2024Dematic

Sponseret

Dematic Strengthens Presence in Middle East with New Saudi Arabia Office Opening

03.10.2022Dematic

Sponseret

Dematic Wins Multimillion Euro Contract with Leading Finnish Grocer Kesko

27.09.2021Dematic

Sponseret

Dematic Automates Small Parts Warehouse at Siemens Plant

31.01.2021Dematic

Sponseret

DEMATIC AUTOMATES LANDMARK GROUP'S PREMIER DISTRIBUTION CENTRE

23.11.2020Dematic

Sponseret

Dematic indgår ny servicekontrakt i millionklassen med Coop Danmark

08.09.2020Dematic

Sponseret

Dematic sikrer sig automatiseringskontrakt til mere end 50 mio. Euro HOS Reitan Distribution A/S, et datterselskab til Rema 1000 A/S, Danmark