Den autonome robot håndterer materialeflowet

I samarbejde med hollandske MoviĜo Robotics, lancerer Hans Schourup A/S nu endnu en autonom robot i Danmark.

Robotten løfter paller direkte fra gulvet..

Den mobile robot Ŝharko 10, der med en løftekapacitet på 1000 kg, transporterer paller eller andet gods i lighed med traditionelle palleløftere og trucks. Men modsat andre mobile robotter på markedet, løfter og håndterer den direkte fra gulvet, uden der skal investeres i ”topmoduler”, ”leveringsstationer” eller andet ekstraudstyr.
Den kan også håndtere rullebure, stabelbare opbevaringsbokse, mv. indenfor standard europalle mål.

Det er branchens mest kompakte industrirobot og trods de minimale dimensioner, kan robotten vende indenfor sin egen radius.

Robotten er ideel til håndtering af gentagne flows, hvor den med transporttider på 1,3 meter i sekundet, er yderst effektiv. Den kan med lethed indgå som en opgradering af de tidskrævende og manuelle transportopgaver i såvel produktions- og lagermiljø og som førerløs truck/palleløfter vil den også være et tidsbesparende bindeled, i flowet til og fra rullebaner/conveyor­løsninger.

Ŝharko 10 leveres som standard med en omfattende og sofistikeret softwarepakke, hvor dens navigation og integration med ERP, produktionslinjer, elektriske døre, palletering, brandsystemer og andre COBOTS, sammen skaber en Industry 4.0-løsning. 

Robotten arbejder autonomt blandt de ansatte – f.eks. scanner dens indbyggede (LIDAR) sensorer, konstant for eventuelle forhindringer på dens definerede rute, så sikkerheden er i top og påkørsel elimineres.

De omfattende muligheder for konfigurering af robotten består b.la. af vægtregistrering, automatisk registrering og identifikation af streg- og QR-koder, samt ekstra termiske og 3D kameraer.


Flere mobile robotter
Hans Schourup A/S lancerer Ŝharko 10, som et tillæg til udvalget af robotter fra flere producenter b.la serien fra Fetch Robotics

Mere fra...

01.05.2024Hans Schourup A/S

Sponseret

Nyt katalog og nye sikkerhedsprodukter fra MPM

29.11.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Pakkelinjer med fuldautomatisk sortering hos Søstrene Grene

10.11.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Modula lagerautomat til varer med lav omsætningshastighed

26.10.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Innovativt Automationsprojekt til Sygehuset i Køge

20.09.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Kom og få en snak om automatisering

26.02.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Autonome mobile robotter: Sådan fungerer de og sådan kan de blive en del af dit lager