Den russiske detailhandelsgigant Magnit vælger RELEXs genopfyldningsløsning til butikker og distributionscentre

RELEX vil sikre øget varetilgængelighed på tværs af alle 22.000 Magnit-lokationer, der inkluderer convenience, hypermarked, apoteks- og kosmetikforretninger. Løsningen vil også komme til at betjene Magnits 38 distributionscentre i hele Rusland

Magnit, Ruslands største detailhandler, målt på antallet af butikker, har valgt RELEX Solutions, der er leverandør af unified løsninger for retailoptimering, til at automatisere genopfyldning af butiks- og distributionscentre. RELEXs AI-drevne teknologi vil forbedre detailgigantens indblik i deres forsyningskæde såvel som deres evne til fleksibelt at tilpasse processer, så de kan imødekomme stadigt skiftende udfordringer.

RELEX vil sikre øget varetilgængelighed på tværs af alle 22.000 Magnit-lokationer, der inkluderer convenience, hypermarked, apoteks- og kosmetikforretninger. Løsningen vil også komme til at betjene Magnits 38 distributionscentre i hele Rusland og understøtte detailhandlerens ambitiøse vækstmål som en del af deres omfattende initiativ mhp. at digitalisere forretningen.

Magnits rejse til en mere datadrevet forsyningskæde med RELEX begynder med automatisk opfyldning af et bredt udvalg af kategorier, herunder ferskvarer og salgsfremmende produkter. I senere faser vil RELEX blive integreret med Magnits nye SAP ERP-system, som pt. implementeres – dette sker takket være RELEX-platformens fleksibilitet.

RELEX blev dels valgt, fordi RELEXs cloud-native platform har vist sig at fungere usædvanligt godt i den store skala, som kræves af Magnit. Desuden giver løsningens stærkt konfigurerbare "no-coding"-tilgang Magnit mulighed for løbende at tilpasse den til deres egne skiftende forretningsbehov.

”Fra vi mødte RELEX første gang, stod det med det samme klart, at de var den partner, der bedst kunne understøtte vores mål,” siger Maria Dey, Director of Supply Chain hos Magnit. "RELEXs forsyningskædetilbud er bedre end nogen anden løsning på markedet, og fleksibiliteten i deres platform sikrer, at vi sammen vil vokse og tilpasse os i de næste mange år."

"RELEXs AI-teknologi gør os i stand til at automatisere vores genopfyldningsprocesser og åbne op for enorme fordele – både økonomiske og operationelle," siger Magnits Director Supply Chain Transformation, Nikolay Antimonov. ”Dette er sandsynligvis det mest ambitiøse transformationsprojekt inden for detailforsyningskæden, som Rusland vil se i år. Jeg har fuld tillid til, at vi vil nå alle de mål, vi har sat sammen med RELEX.”

”Vi er meget begejstrede for at implementere RELEX hos Magnit,” siger Heikki Lummaa, RELEX VP Sales, Nordics, Baltics and Russia. ”Dette er en af ​​de største implementeringer af forsyningskædeløsninger i verden, og vi kunne ikke være mere stolte over de teams, der er i begge virksomheder. Vi har arbejdet meget godt sammen i hele udvælgelsesfasen, og vi er glade for nu at gå videre til selve implementeringen. Med RELEX vil Magnit opnå enorme forretningsfordele. Vi ser frem til et hurtigt projekt med hurtige resultater.”

”Salgscasen med Magnit har for størstedelens vedkommende været et fjernprojekt, hvilket er en anderledes oplevelse for alle involverede. Det har været virkelig imponerende at se, hvordan Magnit udfører en komplet udvælgelsesproces på mindre end seks måneder uden nogensinde at mødes personligt, men stadig præsterer en høj kvalitet,” kommenterer Stefano Scandelli, RELEXs SVP EMEA & APAC.

Mere fra...

RELEX Solutions køber Optimity for at tilbyde up-stream supply chain planlægning og -optimering

08.01.2024RELEX Solutions

Sponseret

11.12.2023RELEX Solutions

Sponseret

RELEX recognized as a Leader in 2023

16.08.2023RELEX Solutions

Sponseret

Reitan Convenience Sverige udvider deres partnerskab med RELEX for at transformere kampagneplanlægning og -optimering

REMA 1000 Norge vælger RELEX Solutions til at optimere forecasting, replenishment og space i deres butikker

02.02.2023RELEX Solutions

Sponseret

12.01.2023RELEX Solutions

Sponseret

3 fundamentals to maintaining control of demand in the consumer goods supply chain

13.12.2022RELEX Solutions

Sponseret

JYSK vælger RELEX Solutions til at understøtte ambitiøse globale vækstplaner med AI-drevet demand forecasting