Descartes holder kunder og virksomheder opdaterede om sanktionerne mod Rusland

I den seneste tid er der sket store forandringer inden for international handel, og det er ikke helt let at holde styr på den hurtige udvikling. Descartes, førende leverandør inden for ruteoptimering, toldhåndtering og Transport Management, har som følge heraf samlet relevante og aktuelle oplysninger for at undgå, at kunder og andre virksomheder handler med virksomheder under sanktion.

Foto: Descartes.

Som følge af sanktionerne mod Rusland har den canadiske virksomhed Descartes med nordisk kontor i Malmö sammenfattet relevante oplysninger med det formål at støtte internationalt aktive virksomheder i tider med forandringer inden for international handel. Descartes vil løbende kunne forsyne kunder og virksomheder med opdateret information om den seneste tids udvikling samt effekten af sanktionerne på virksomhedernes forretningsaktiviteter.

Foranstaltningerne påvirker international handel, og de handelskontakter, der er under sanktion, opdateres. Det er derfor vigtigt for internationalt aktive virksomheder at være opdateret med de seneste informationer for at undgå handel med virksomheder under sanktion.

Artikler og information

Descartes Sanctions Resource Center har til formål at vejlede virksomheder med artikler og andre oplysninger, som påvirker international handel. Der er også mulighed for at tale med en af Descartes eksperter – alt sammen for at undgå, at kunder og virksomheder kommer til at handle med en virksomhed eller en person på den såkaldte "sorte liste".

"Det er ikke helt let for virksomheder at holde styr på alle de forandringer og al den udvikling, der er sket den seneste tid. Vi er derfor glade for, at vi via vores Sanctions Resource Center kan holde kunder og andre virksomheder opdaterede om spørgsmål inden for international handel. Udviklingen går hurtigt, og vi har den kapacitet og de ressourcer, der skal til for at hjælpe og på den måde forhindre, at sanktionerne mod Rusland bringer kundernes forretning i fare", siger Shahab Wahdatehagh, Vice President og Global Trade Intelligence EMEA hos Descartes.

Læs mere om Descartes Sanctions Resource Center her.

Mere fra...

02.07.2024Descartes

Sponseret

Descartes bliver stærkere inden for fragthåndtering med opkøbet af BoxTop Technologies

12.06.2024Descartes

Sponseret

Sanktioner kan være en udfordring for dem, der arbejder med transport og logistik

15.05.2024Descartes

Sponseret

54 % af alle virksomheder inden for supply chain og logistik satser på automatisering

07.05.2024Descartes

Sponseret

Descartes opkøber irsk virksomhed inden for told- og RFID-løsninger

27.02.2024Descartes

Sponseret

3 ud af 4 virksomheder inden for logistik oplever den mærkbare mangel på arbejdskraft

10.01.2024Descartes

Sponseret

Fire tendenser, der vil forme logistik- og transportbranchen i 2024