Det hele på den halve plads: HCP Maskincenter optimerer sine kvadratmeter ved at tænke i kubikmeter

Naboen manglede plads til udvidelse af sit lager. Det blev katalysatoren til bedre udnyttelse af HCP Maskincenters eget showroom og lager med stor mezzanin

Mezzaninen giver plads til plukkelageret på 55.000 varenumre til store og små park- og landbrugsmaskiner.

Ofte er det for få kvadratmeter, der giver anledning til at udforske mulighederne for at udnytte pladsen mere effektivt. I tilfældet her var det den omvendte situation.

Det startede med at naboen en dag kom til kaffe, og da han gik derfra igen, havde Aksel Gaardsted Christiansen, daglig leder hos HCP Maskincenter, vendt en omkostning til en indtægt ved at leje en større del af sine kvadratmeter ud til udvidelse af naboens lager.

Aksel Gaardsted Christiansen kunne se potentialet i at udnytte sine kvadratmeter endnu bedre ved at organisere lageret lidt anderledes og udnytte den rummelige loftshøjde i showroomet med en mezzanin.

Mezzanin monteret hurtigt og effektivt uden forstyrrelser i driften
Mezzaninen er bygget op omkring den eksisterende trappe og etableret med skråstag i stedet for kryds. Det giver medarbejderne uhindret adgang til varerne på reolerne under mezzaninen, fordi de frit kan gå mellem mezzaninens støttepunkter uden at tage hensyn til kryds, der spærrer vejen.

"Jeg kan ikke rose montageholdet nok. De har præsteret effektivitet og struktur i arbejdet, som jeg sjældent har set magen til, og det har kørt fuldstændig efter en snor fra tilbud til mezzaninen nu står færdig og klar til brug." Aksel Gaardsted Christiansen, daglig leder hos HCP Maskincenter

Ovenpå mezzaninen skal varerne med de laveste omsætningshastigheder placeres, og nedenunder bliver de hurtigst omsatte varer nemt tilgængelige. Det frigiver gulvplads til showroom med plads til de helt store landbrugs- og entreprenørmaskiner.

Får du det optimale ud af dine kubikmeter?
>> Få inspiration til udnyttelse af din lofthøjde med mezzaniner her

Mere fra...

29.11.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Pakkelinjer med fuldautomatisk sortering hos Søstrene Grene

10.11.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Modula lagerautomat til varer med lav omsætningshastighed

26.10.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Innovativt Automationsprojekt til Sygehuset i Køge

20.09.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Kom og få en snak om automatisering

26.02.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Autonome mobile robotter: Sådan fungerer de og sådan kan de blive en del af dit lager

19.01.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Automatisering kan bane vejen for bæredygtig lagerdrift