Digital logistik - next level Med TIMOCOM fra Supply Chain til Supply Flow

Når alt kører, befinder logistikken sig i idealtilstand. For på den måde udnyttes tid og rum for hver meter af Supply Chain'en. For at det skal fungere, skal ikke alene de meget forskellige præstationskomponenter som transport, omsætning eller lagerlogistik gribe problemfrit ind i hinanden. Lige så vigtigt er det at kunne planlægge, styre og kontrollere sine processer gennemgående ud over en virksomheds grænser. I realtid. Og med størst mulig gennemskuelighed.

Innovative løsninger har deres grænser. Og inden for logistik ligger de ikke så sjældent ved den næste partner i proceskæden. Et andet telematiksystem, andre standarder, anden informationslogik: Det påvirkes af grænseflader, der forbinder det, der adskiller de forskellige virksomheders verdener og kan sætte stop for data- og informationsstrømmen. På vejen fra den mangeleddede Supply Chain og frem til Supply Flow – den uudtømmelig strøm af data og tjenesteydelser, der er effektivitetsøgende for brugerne og flyder sammen til et enkelt system, udgør de en elementær milepæl.

Et system – alle løsninger

I et sådant system findes alle løsninger, der muliggør et optimalt samarbejde, f.eks. på området for transport- eller tidsvinduestyring, tracking af forsendelser eller opgaveadministration. En grænseflade – alle muligheder: Den der benytter systemet, har uindskrænket adgang til digitale anvendelser, der muliggør og understøtter en proces eller en ny forretningsmodel. Innovation as a Service: Aldrig har omsætning af nye logistikkoncepter været så enkelt og sikkert. Aldrig har det været smartere at optimere kvaliteten af tjenesteydelser i logistikprocesser.

Også logistik-startups, der skal afprøves i praksis, findes i det første Smart Logistics System i Europa fra TIMOCOM, den perfekte infrastruktur til Supply Flow. Fra starten står alle gængse logistik-IT-løsninger, der anvendes på markedet, nemlig til rådighed via systemet, blandt andet for tiden mere end 240 telematiksystemer. Derudover tilbyder systemet kontakt- og netværksmuligheder med mere end 43.000 testede virksomheder i et netværk med mere end 130.000 systembrugere. De, der afvikler deres processer baseret på dette system, opnår End-to-End-Visibility deres Supply Chain.

Komplekse logistiske opgaver, hvordan de for eksempel er forbundet med emballageombytning, anskueliggør de generelle anvendelsesmuligheder for sådanne systemer. Ombytning, tracking, administration: alle lastemidlernes bevægelser kan afbilledes digitalt i realtid i systemet via den relevante Smart-app. På den måde vil brugerne til enhver tid have et billede af emballagernes veje og beholdninger samt de deltagende ombytningspartnere.

Endnu bedre flow – med 5G mobiltelefonstandard

Virksomheder som det i 2018 grundlagte Startup myPallet fra Danmark gør netop dette: De har udviklet en app, hvormed strømmen og mængden af emballager administreres centralt i et system og kan administreres i realtid. "Brugerne har til enhver tid et billede af emballagernes veje og mængder samt de deltagende ombytningspartnere", siger Søren Finseth og Søren Madsen, de to grundlæggere af myPallet. Dermed er det med løsningen selvfølgelig også muligt at styre de emballager, der kun benyttes af virksomhederne selv. Med til de kunder, der allerede med begejstring har taget imod myPallets idé, hører blandt andet Blue Water Shipping, Fogtmann Logistik, Prime Cargo, Fairtrans, Alpi Danmark og Aarstiderne.

Endnu mere flow vil Supply Chain'en formodentlig få med indførelsen af 5G mobiltelefonstandarden i Tyskland: Takket være accelerationen af overførsel af selv store datamængder vil den mobile registrering af informationer, som blandt andet er forbundet med tracking af emballager, blive endnu hurtigere. Altså gode forudsætninger for Supply Flow'et.

Flere informationer om TIMOCOM og hvordan virksomheden udformer logistikken i Europa smart, sikkert og enkelt, findes på www.timocom.com

25.03.2020TimoCom Soft- und Hardware GmbH

Sponseret

Som svar på den akutte situation: TIMOCOM udvider adgangen til Europas førende fragtbørs

26.02.2020TimoCom Soft- und Hardware GmbH

Sponseret

TIMOCOM transportbarometer 4. kvartal 2019: Tyskland viser tegn på svaghed, Italien buldrer afsted

25.02.2020TimoCom Soft- und Hardware GmbH

Sponseret

TIMOCOM transportbarometer 4. kvartal 2019: Tyskland viser tegn på svaghed, Italien buldrer afsted

07.02.2020TimoCom Soft- und Hardware GmbH

Sponseret

The future of logistics

12.12.2019TimoCom Soft- und Hardware GmbH

Sponseret

Digital logistik - next level Med TIMOCOM fra Supply Chain til Supply Flow

23.10.2019TimoCom Soft- und Hardware GmbH

Sponseret

TIMOCOM vokser internationalt og udbygger sin tilstedeværelse i Polen strategisk