Disse teknologier får den største effekt for manden på gulvet

Big Data, Internet of Things (IoT) og sensorer vil blive de teknologiske trends med den største effekt på ansatte på gulvet over de næste 12 måneder. Det fortæller it-indkøbere i ny rapport fra Panasonic

Big Data, Internet of Things (IoT) og sensorer vil blive de teknologiske trends med den største effekt på ansatte på gulvet over de næste 12 måneder. Det fortæller it-indkøbere i ny rapport fra Panasonic

It-indkøbere vurderer, at Big Data (52 procent), IoT (51 procent) og sensorteknologi (41 procent) såsom temperatur-, atmosfære- og biologiske sensorer bliver de vigtigste nye teknologiske trends for virksomhedernes mobile arbejdsstyrker. Den drivende kraft inden for teknologiske indkøb er forretningseffektivitet og en øget produktivitet.

Ud over it-afdelingen selv vurderer it-indkøberne, at de største fordele ved de nye teknologier spredes over hele virksomheden: Driftsafdelingen vil få mest ud af Big Data,IoT og wearables, imens salgsafdelingen vil få mest ud af virtual reality-produkter i forbindelse med salgsmøder. Logistik vil få mest ud af udviklingen i droner, og udviklingsafdelingen vil få mest ud af augmented reality (AR), sensorteknologier, blockchain og kunstig intelligens.

Her forventer it-indkøberne, at eksempelvis Big Data vil kunne fremme virksomhedernes services, effektivisere processor og reducere virksomhedens udgifter. Samtidig forventer indkøbere også, at sammenklappelige tablets bliver udbredt inden for de næste fem år, og at hårdføre computere og håndholdte enheder stadig er en nødvendighed for arbejdsstyrken på gulvet.

Prisen (27 procent) og driftssikkerhed (19 procent) er de største barrierer for at adoptere nye teknologier i virksomheder.

Undersøgelsen er foretaget af Opinion Matters på vegne af Panasonic Toughbook, som har spurgt 250 indkøbere af mobilteknologi for virksomheder i Storbritannien i 2018.

09.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Halvdelen af danske virksomheder tænker ikke over bæredygtighed når tablets går i stykker

08.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Tablets på danske arbejdspladser lever kun i to-tre år: ”Det er helt forkert”

07.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt