Dynamics AX projektproduktion

Bredana har udviklet en standard brancheløsning til projektproducerende virksomheder baseret på Dynamics AX

Bredanas brancheløsning imødekommer en række specifikke og generelle krav hos den projekt-producerende virksomhed. Overordnet set skaber løsningen den fleksibilitet, som er et must i branchen, og som muliggør, at et projekt kan udvikle sig undervejs – samtidig med at der opretholdes en stram styring af workflow’et og et detaljeret økonomisk overblik.

Løsningen tager hånd om hele processen fra kundeemner og salgsmuligheder, over projekttilbud, konstruktion, produktion og montage til eftersalg og service.

En unik kombination af Dynamics AX standard funktionalitet og Bredanas tillægsmoduler former et stærkt system, der underbygger virksomhedens strategi og optimerer og effektiviserer både i de enkelte faser og i ”afleveringerne” imellem dem.

Resultatet vil i mange tilfælde være, at produktionstiden og dermed omkostningerne kan skæres ned, og konkurrenceevnen forbedres.

Løsningen, der bygger på Dynamics AX 2012 R2, er velegnet til koncerner, idet den blandt andet indeholder stærke funktioner til Inter Company handel. Endvidere er den optimal til internationalt arbejdende virksomheder, da den sprogmæssigt understøtter 36 lande med landespecifik funktionalitet i den samme løsning.

Læs meget mere om løsningen: http://www.bredana.dk/Brancher/Produktion/Dynamics-AX-til-projekt-produktion.aspx#sthash.NXG1QUuS.dpuf?s=SCM&k=AX

Mere fra...

14.02.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

29.01.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

"Vigtigt at medarbejderne føler sig trygge i en forandringsproces"

20.12.2023Bredana Axcite A/S

Sponseret

Konsulent efter 17 år i Koldings største virksomhed

23.11.2023Bredana Axcite A/S

Sponseret

Opdateringer af Dynamics 365 reduceres fra syv til fire årligt

15.11.2023Bredana Axcite A/S

Sponseret

Lars kommer med stor erfaring inden for rådgivning og salg

13.11.2023Bredana Axcite A/S

Sponseret

IT geares til fornyet vækst i cirkulær succesforretning