Effektiv energiløsning til arbejde i lave temperaturer

Det kan være en udfordring at holde effektiviteten høj i kolde omgivelser, og derfor er det meget vigtigt at bruge den rigtige teknologi, så nedetiden minimeres. Toyotas lithium-ion energiløsningen giver et utal af fordele i kolde omgivelser - læs her

Toyota Reflex i køle- og frysehuse.

“Vi er tilfredse med at kunne udvide vores tilbud om effektive løsninger til brug i kolde områder. Vores lithium-ion energiløsning til brug i kolde områder vil være en hjælp til mange kunder ved håndtering af varer såsom frugt, mejeriprodukter, fisk og medicinalvarer på en effektiv måde,“ siger Sven Kruizenga, Product Manager Energy Solutions hos Toyota Material Handling Europe. “Vi byder dig velkommen til en præsentation af denne nye løsning på LogiMAT i hal 2, stand A05 mellem 19. og 21. februar 2019 i Stuttgart, Tyskland.

Spar energi med lithium-ion til køle- og frysehuse

Lithium-ion løsningerne fra Toyota, som vi selv har udviklet, giver energibesparelse, nem service under drift og forbedret sikkerhed. Men især ved arbejde i meget kolde omgivelser er Toyotas li-ion løsning til køle- og frysehuse et godt alternativ til traditionelle blysyrebatterier. Batteriets effekttab er minimalt, og muligheden for opladning til enhver tid i køle- og frysehuse gør, at trucken kan køre her i længere tid. Jo færre gange trucken skal køres ud af frysehuset, jo færre problemer med kondensdannelse.

Spar tid, plads og ressourcer

Undgåelse af spild er et vigtigt princip i Toyotas lean-filosofi. Lithium-ion batteriteknologi er et rigtig godt eksempel på, hvordan man opnår en omkostningsbesparelse. Dette er især relevant i køle- og frysehuse: ingen vedligeholdelse, maksimal batterieffekt, hurtig løbende opladning og opladning inde i frysehuset. Standard Li-ion batteriløsningen er effektiv i kølehuse, og i frysehuse i en begrænset periode. Løsningen med batterivarmer gør det muligt at oplade og arbejde i længere perioder ved temperaturer helt ned til -30°C, hvilket opfylder alle kunders behov. 

Nytænkning fra Toyota 

Arbejde i køle- og frysehuse kræver effektive løsninger med minimal spild af plads, ressourcer og tid, og driftssikkerheden skal være høj i disse krævende omgivelser. Toyota Material Handling har en lang historie og stor erfaring med arbejde i kolde områder, og vi kan tilbyde en lang række løsninger til denne type opgaver.

Serien med manuelle og automatiserede truck fra Toyota Material Handling er som standard udstyret til at kunne arbejde effektivt i kolde områder. Intelligent teknologi såsom I_Site og li-ion fra Toyota kan øge effektiviteten endnu mere, mens løsninger såsom mobile reoler og shuttles maksimerer pladsudnyttelsen i køle- og frysehuse. Opvarmede kabiner giver et effektivt arbejdsmiljø, så medarbejderne forbliver motiverede og produktive, med færre sygedage.

Mere fra...

08.12.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

08.12.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Din logistikterminal skal være grøn, automatisk og fleksibel

06.12.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Din logistikterminal skal være grøn, automatisk og fleksibel

01.12.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Supply chain planning er 90 procent mennesker

20.10.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Skift fra diesel til elektrisk gaffeltruck reducerer Danpals CO2-aftryk med 79%

16.10.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Optimal Materialehåndtering i Køle- og Frysehuse