Efter knap 50 år i byen: Nye klæder til Irma Køge

Irma Køge er blevet opgraderet efter butikken i sommeren 2018 rykkede til en ny og bedre placering ved den nye stationsplads i butiksdelen Strædet. I forbindelse med relanceringen er Irma butikken løftet til et helt nyt og urbant koncept, som også inkluderer elektroniske prisskilte og mere tid til kunderne.

Irma i Køge rykkede i sommeren 2018 til en ny og bedre placering ved den nye stationsplads..

Siden 1972 har Irma været beliggende på Nørre Boulevard i Køge. Lokalerne var efterhånden godt og grundigt nedslidte og tiden var derfor inde til en solid opgradering. Efter knap 50 år i byen opstod muligheden for helt nye lokaler i forbindelse med åbningen af den nye butiksdel Strædet. Irma butikken byder nu på et nyt urbant koncept med indretning i høj kvalitet, mere plads til frugt og grønt samt kød og vin. Derudover har butikken fået elektroniske prisskilte, som frigiver mere tid til kunderne.

De elektroniske prisskilte findes i forskellige varianter, der også kan tåle at komme i fryseren.

- Vi har sparet rigtig meget tid efter vi har indført de elektroniske prisskilte, specielt om torsdagen, hvor der hver eneste uge starter ny avis. Men det betyder ikke, at vi har reduceret i medarbejderstaben – vi har blot fået mere tid til andre opgaver, forklarer Nicklas Enevoldsen, butikschef hos Irma Køge.

En gevinst for både medarbejdere og kunder

Nicklas Enevoldsen er selv fra lokalområdet og har været butikschef i den tidligere Irma butik på Nørre Boulevard i 15 år. Det kan godt mærkes blandt medarbejderne, at butikken er rykket til en ny og bedre placering og samtidig har fået nye klæder, fortæller Nicklas Enevoldsen.

- Medarbejderne sætter stor pris på de nye og mere moderne omgivelser. Samtidig er de glade for, at de ikke længere skal skifte hyldeforkanter hver gang der kommer en ny pris eller en produktændring i sortimentet. Nu bliver hylderne automatisk opdateret med den rigtige information og det er naturligvis også en gevinst for kunderne.

Et helt nyt og urbant koncept inkluderer blandt andet elektroniske prisskilte.

Irma har gang i en omfattende modernisering af kæden, hvor 45 butikker omstilles efter strategien ’Det Urbane Irma 2018-2022’, så de i højere grad fremstår som et madhus med et Irma supermarked. Det betyder, at der vil åbne ”street-kitchen”/deli´er i stedet for traditionelle slagterafdelinger - med mange flere færdige madløsninger af høj kvalitet. Der vil være specialafdelinger for vegetarer og veganere og der vil være langt flere varer, man ikke kan få andre steder.

Mere fra...

04.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Tættere på kunderne med digitale prisskilte

03.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Erfaren cykelforhandler har succes med digitale prisskilte

30.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

24/7 ubemandede butikker vinder frem med digitale prisskilte

29.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cycle Sport Silkeborg optimerer kundeoplevelsen med digitale prisskilte

21.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Effektiv lagerstyring med Delfi Technologies på NORMALS nye topmoderne 78.000 m2 logistikcenter

13.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cube Store – Radsport Bert drager fordel af digitale prisskilte