Endnu en central SAP chef går til Basware

Claus Middelboe Andersen forlader sin stilling som ansvarlig for SAPs Business Suite Services i Norden og Baltikum og bliver nu ansvarlig for Baswares leveringer - på globalt plan.

Efter 11 års ansættelse i SAP har Claus Middelboe Andersen valgt at forlade sin stilling som ansvarlig i Norden og Baltikum for SAP Services centrale ERP forretning. Hos Basware får han nu titel af Vice President, Global Professional Services og bliver ansvarlig for at videreudvikle, optimere og effektivisere Baswares leveringsprocesser på globalt plan.

? Basware er en virksomhed i en rivende udvikling og dét vil jeg gerne være en del af. I min nye stilling får jeg en stor grad af fleksibilitet, og ikke mindst stor indflydelse på processer og beslutninger, forklarer Claus. 

Basware, der udvikler og sælger løsninger til e-fakturering og e-indkøb har igennem de seneste år anvendt de teknologiske fremskidt i cloud-teknologien til at udvikle sin forretning ganske markant. Tidligere har fokus været rettet mod at effektivisere de helt store virksomheders finansielle processer, men i dag har de en række forskellige løsninger til mindre og mellemstore virksomheder også. Dét åbner op for et helt nyt marked, der skal håndteres væsentligt anderledes end tidligere.

Claus kommer til at referere til danske Henrik Hasselbalch, der selv i 2012 skiftede en toppost i SAP ud med én hos Basware, hvor han tillige blev han også medlem af direktionen.

? Med Claus’ ankomst til teamet, får Basware tilført en betydelig strategisk kapacitet, der med fire forskellige management stillinger hos SAP allerede har bevist sit værd. Ingen kan vist være i tvivl om, at mulighederne i cloud computing kommer til at få stor betydning for softwarebranchen. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at vinderne bliver de virksomheder, der forstår, at levere brugervenlige on-demand løsninger, der virkelig effektiviserer kundernes forretning. Og dét skal Claus være med til at hjælpe os med, fortæller Henrik Hasselbalch, Senior Vice President, Professional Services.

? Basware har, efter min mening, alle de nødvendige ingredienser til at blive en helt central cloudbaseret spiller i softwarebranchen i den nærmeste fremtid. Det er en økonomisk solid virksomhed med en stærk produktportefølje – der er forberedt og klar til fremtiden - og som har en lang liste med tilfredse kunder. Og vigtigst af alt; de har en enorm mængde af talent i organisationen. Jeg glæder mig til at blive en del af en innovativ og dynamisk organisation med et strategisk fokus på B2B cloud-teknologi, afslutter Claus.

29.06.2018Basware A/S

Sponseret

Falck vælger Basware til global fakturahåndtering

03.04.2018Basware A/S

Sponseret

Hvordan ser fremtiden ud med Blockchain?

30.10.2017Basware A/S

Sponseret

Gratis software og support fra Basware skal sikre dybere digitalisering i offentlig sektor

08.04.2015Basware A/S

Sponseret

Virksomheder mister penge på grund af flaskehalse i betalingsprocessen

15.05.2013Basware A/S

Sponseret

Basware lancerer fremtidens indkøbsløsning

13.05.2013Basware A/S

Sponseret

Basware introducerer Basware Analytics til produktporteføljen