Falck vælger Basware til global fakturahåndtering

Falck har som led i virksomhedens globale digitaliserings- og standardiseringsproces besluttet at indføre et fakturahåndterings- og indkøbssystem fra virksomheden Basware i Falcks selskaber over hele verden.

Falck-selskaber over hele verden skal fremover til at bruge Baswares fakturahåndterings- og indkøbssystem..

Integrerede fakturahåndterings- og indkøbssystemer er normalt kendt under betegnelsen Purchase to Pay (P2P) systemer. Basware P2P system er blevet testet af Falck det seneste år.

Ved at få et og samme system i spil over hele verden bliver det lettere for Falcks ledelse at få overblik og kunne analysere virksomhedens processer på alle niveauer, kunne udpege områder med mulighed for forbedringer samt sikre sig, at det positive potentiale i rabat- og indkøbsaftaler med Falcks underleverandører i praksis bliver realiseret.

”Indførelsen af Basware understøtter Falcks it- og vækststrategi og ensretter vores anvendelse af P2P systemer. Vi forventer i endnu højere grad at kunne øge vores compliance og automatisere interne processer i forbindelse med indkøb, betalinger og bogføring,” siger Allan Kjer, VP, Global Business Services hos Falck.

Allan Kjer forventer, at det nye system fra Basware skal håndtere op til 700.000 transaktioner årligt.

Basware tilbyder en avanceret P2P platform, som er nem og intuitiv at anvende, understøtter ægte e-transaktioner og sikrer en høj grad af auto-matching af modtagne fakturaer mod godkendte indkøbsordrer.

Basware anvendes af en stribe internationale virksomheder såsom Pfizer, GE Healthcare og Astra Zeneca.

”Samlet set kan Falck opnå besparelser, hurtigere arbejdsprocesser, eliminere menneskelige fejl og blive endnu bedre til i organisationen at agere i overensstemmelse med interne regler og gældende lovgivning. Det sikrer en høj grad af compliance,” siger Basware Danmarks direktør Henrik Stanley-Madsen.

Falck er internationalt førende inden for ambulancetjeneste og healthcare. Med mere end 100 års erfaring samarbejder Falck med kommunale og nationale myndigheder for at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 35 lande og har flere end 37.300 medarbejdere.

29.06.2018Basware A/S

Sponseret

Falck vælger Basware til global fakturahåndtering

03.04.2018Basware A/S

Sponseret

Hvordan ser fremtiden ud med Blockchain?

30.10.2017Basware A/S

Sponseret

Gratis software og support fra Basware skal sikre dybere digitalisering i offentlig sektor

08.04.2015Basware A/S

Sponseret

Virksomheder mister penge på grund af flaskehalse i betalingsprocessen

15.05.2013Basware A/S

Sponseret

Basware lancerer fremtidens indkøbsløsning

13.05.2013Basware A/S

Sponseret

Basware introducerer Basware Analytics til produktporteføljen