Engagerede ROB-EX planlæggere mødes i deres eget brugernetværk

ROB-EX netværket er et netværk for produktionsplanlæggere, drevet af og for ROB-EX brugere fra hele landet.

Vikan bød indenfor til netværksmøde

Den 22. maj var der netværksmøde hos Vikan A/S i Skive, der laver rengøringsprodukter til især fødevareindustrien men også hospitaler, køkkener, restauranter og supermarkeder. Vikan, der sælger til over 70 lande, er den største producent af rengøringsartikler i verden.

Det var Rene Kälberg og Jakob Nørgaard, der har været medlemmer af ROB-EX netværket fra starten, der var værter for mødet.

Dagen startede med en introduktion til Vikan og deres planlægning i ROB-EX. Herefter fik deltagerne en rundvisning i både produktionen og på lageret. Efter frokost fremviste Jakob og Rene deres brug af ROB-EX Ressourcemonitor og ROB-EX Dashboard, som de bruger til at se hvad der har været planlagt og hvad der er blevet produceret det seneste døgn. ”Det giver ledelsen et godt overblik og indblik i hvad der sker på de forskellige skift, fordi vi kan følge op på f.eks. stop ved maskinerne. Vi ved ikke hvad der er sket i løbet af natten, men nu har vi bedre mulighed for at følge op på det” siger Rene og fortsætter: ”formålet med vores ROB-EX Dashboard er altså at vi kan rapportere ind til Supply Chain og produktionschefen med præcise tal for hvordan vi får udbytte af produktionen på bedst mulig måde.”

Netværket giver inspiration til både deltagere og værter

Dagen igennem bød deltagerne ind med deres egne input og spørgsmål til planlægningsmulighederne i ROB-EX. Netværksmøderne inspirerer altid til at bruge ROB-EX bedre og til at optimere produktionsplanlægningsevnerne, og det er ikke kun deltagerne der får noget ud af det. Værtsvirksomhederne drager også stort udbytte af det. ”Vi fik en masse konkrete forslag og input til vores daglige planlægning og masser af positiv feedback på vores arbejde og vores virksomhed. Det var en super god feedback, som der også lyttes til andre steder i vores virksomhed, for de ved jo godt at sandheden skal komme fra planlæggerne” fortæller Jakob Nørgaard og fortsætter: ”derudover fik vi også forud for mødet en rigtig god snak om vores interne processer og dermed også en forbedring og opdatering af disse. Så forberedelsen var faktisk også meget givende for os som værtsvirksomhed.”

Der er stor opbakning til netværket, som i øjeblikket har medlemmer fra mere end 30 virksomheder i hele landet. Morgen Jacobsen, der er produktionsplanlægger hos J. Hvidtved Larsen A/S, er med for at få et tæt netværk med andre produktionsplanlæggere der bruger ROB-EX. ”Jeg synes at det er spændende at se, hvordan andre bruger ROB-EX. Det giver god inspiration og også ideer til hvordan vi selv kan bruge ROB-EX” fortæller han.

Vil du også være med?

Kontakt Malene Kjerulff Andersen fra ROB-EX på telefon 63 15 49 39 eller mail ma@rob-ex.com hvis du også gerne vil være en del af netværket. Vi mødes næste gang onsdag den 21. august hos Front Z A/S i Herning, hvor deltagerformand og stifter af netværket Henrik S. Madsen byder indenfor.

Læs mere om netværket her

24.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Kom med til ROB-EX Brugerdag 2023 og oplev premieren på ROB-EX Web Planner

Du kan stadig nå at tilmelde dig til ROB-EX Brugerdag 2023.

09.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

22.06.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Invitation til Danmarks største event om produktionsplanlægning

10.05.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Overblikket kom lige fra dag ét

03.03.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX giver en bedre forståelse hele vejen rundt

27.02.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX er et vigtigt skridt i vores digitalisering