EQT opkøber leverandør af cloud-baseret forretningssoftware

EQT’s opkøb af Acumatica baner vejen for en plads i top fem blandt ERP-leverandører af cloud-baserede ERP-løsninger.

CEO i IFS, Darren Roos (tv), og CEO i Acumatica, Jon Roskill (th) skal fremover arbejde sammen om at levere løsninger til ERP-markedet..

17.07.2019

SCM.dk

IFS har netop offentliggjort, at investeringsfirmaet EQT Partners har underskrevet den endelige aftale om at overtage Acumatica.

Læs også: Kamstrup vælger IFS's ERP-løsning

Acumatica, der er leverandør af cloud-baseret forretningssoftware, overtages af EQT, gennem en investeringsvogn, der er ejet af det samme holdingselskab, som ejer IFS. Sammen udgør IFS og Acumatica et nyt powerhouse på ERP-markedet. For at styrke den nye enhed yderligere, indtræder Jonas Persson fra EQT som formand for begge selskaber.

IFS og Acumatica vil fokusere på industrier som produktion, distribution, byggeri, service og energi. CEO i IFS, Darren Roos, der samtidig indtræder i Acumaticas bestyrelse, kalder den nye enhed for godt nyt for begge virksomheder, for kunderne, partnerne og medarbejderne:

”EQT bringer to virksomheder sammen, som får store fordele af et partnerskab på det voksende marked for cloudbaserede forretningsløsninger. IFS og Acumatica kan høste værdi af hinandens ressourcer, kompetencer og strategier, men vi bevarer hver vores selvstændighed, retning og brand”, siger han og fortsætter:

”Acumaticas cloudbaserede arkitektur og forretning er absolut banebrydende, og det samme gælder deres commitment til deres partnere og kunder. Jeg ser dette som et samarbejde mellem to allierede, der sammen kan dække markedet fra a-z og vinde markedsandele”.

Skal imødekomme stigende kundekrav
Den nye globale enhed er skabt med henblik på at kunne imødekomme et stigende antal kundekrav. IFS og Acumatica anerkender, at virksomheder bliver mere og mere globale, uanset størrelse og branche. For at kunne skalere og konkurrere skal kunderne have adgang til et netværk af ressourcer, der kan understøtte forretningen, uanset hvor de selv, deres forretningspartnere eller kunder måtte befinde sig.

Derfor vil IFS og Acumatica åbne deres netværk af ISV’er, forhandlere, systemintegratorer, tekniske ressourcer og roadmaps for hinanden samt implementere best practices inden for service og support. Begge virksomheder er i gang med at implementere kunstig intelligens og machine learning i deres produktporteføljer og forventer hurtigt at opnå succes på disse områder.

”IFS og Acumatica står begge for kundetilfredshed og valgfrihed, vi leverer begge offentlige, private og hybride cloudløsninger samt moderne licensaftaler og et økosystem af uafhængige softwareleverandører. Acumaticas kundevenlige licensaftaler og partnerprogrammer vil ikke ændre sig, og vores support vil blot blive endnu bedre”, siger CEO i Acumatica, Jon Roskill.

Læs også: Dansker får toppost i forretningssystemgigant

Opkøbet skal nu godkendes af myndighederne. Aftalen forventes endelig godkendt i tredje kvartal i år. Aftalens vilkår er ikke oplyst.

- JMA

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

19.07.2024SCM.dk

ADP får 50 millioner kroner til havneudvidelse

19.07.2024SCM.dk

Cybersikkerhedsområdet får mange millioner til talentudvikling

12.07.2024SCM.dk

Flot vækst og generationsskifte hos Eryk A/S

10.07.2024SCM.dk

Motorola opruster for at tage livtag med Norden

05.07.2024DTU Learn for Life

Sponseret

Nyt kursus i jernbaneteknologi tilbyder dybdegående indsigt

04.07.2024GS1 Denmark

Sponseret

5 gode råd til at kortlægge dine emballagedata

02.07.2024Descartes

Sponseret

Descartes bliver stærkere inden for fragthåndtering med opkøbet af BoxTop Technologies

02.07.2024SCM.dk

Maersk har trukket sig - DSV fortsat med i budkrig om DB Schenker

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup