Er jeres pakkeshop gearet til Black Friday og julegave kaos?

Læs hvordan en butik med pakkeshop har opgraderet deres håndtering af pakker. De har sikret sig meget hurtig betjening af kunder og sparer dagligt medarbejderressourcer. De har bedre overblik over pakkerne og lokation af pakker sker nu nemt og effektivt.

BB Data har udviklet en app specifikt til pakkeshops, som gør håndteringen af pakker mere effektiv og giver lageroverblik og glade kunder.

Er du på udkig efter en effektiv løsning til optimering af din pakkeshop? Så kan BB Datas specielt udviklede app blive dit nye uundværlige værktøj.

Ved at bruge ét samlet lagersystem, der fungerer på tværs af alle de fragtfirmaer I må samarbejde med, sikre I, at jeres pakkeshop eller postbutik er gearet til travlhed. Især ved juletid oplever de fleste pakkeshops en stor stigning i antallet af pakker der ind- og udleveres. Fragtfirmaerne som PostNord og GLS har specifikke systemer og måder, hvorpå pakker skal ind- og udleveres, og de er alle forskellige.  BB Datas løsning er et system til alle jeres pakker på lageret – uanset fragtfirma.

Lagersystemet simplificerer jeres rutiner i pakkeshoppen og er en nem måde at optimere aog styrke flowet i pakkeshoppen.  BB Data har allerede hjulpet en SuperBrugsen, der oplevede udfordringer med lagerstyring og flow til en mere effektiv pakkeshop. 

Læs mere om casen og løsningen her

30.03.2023BB Data Teknik A/S

Sponseret

En af de mest robuste scannere på markedet er landet. 1991iXLR fra Honeywell

22.02.2023BB Data Teknik A/S

Sponseret

Et stort behov for mere holdbare og slidstærke labels

04.01.2023BB Data Teknik A/S

Sponseret

Sådan har Mequ fået digitalt overført produkt serienummer til fortrykt label

19.10.2022BB Data Teknik A/S

Sponseret

Winmate laver solidt udstyr til lager og logistik branchen

03.10.2022BB Data Teknik A/S

Sponseret

Er jeres pakkeshop gearet til Black Friday og julegave kaos?

21.09.2022BB Data Teknik A/S

Sponseret

Lemvigh-Müller har fået helt nye håndterminaler og scan-selv i butikken fungerer nu optimalt