ERRIA køber 51% ejerandel i vietnamesisk containerservice firma

ERRIA køber APM Terminals 51% ejerandel i det vietnamesiske container service firma APM-Saigon Shipping Limited Liability Company.

APMSS er Vietnams ledende Inland Container Service firma med ca 300 medarbejdere, der årligt håndterer og vedligeholder ca. 350.000 containere 10 steder i Vietnam.

APMSS er et 51/49 Joint Venture med "Saigon Shipping J/S Company" hvor ERRIA gennem 10 år har haft et medejerskab på 34 %.
ERRIA's ambition er at udvide, den stærke position i Vietnam, som APMSS har opbygget gennem mere end 20 år og fortsætte med at betjene den eksisterende kundegruppe af internationale container transportører, hvoraf MAERSK LINE er den største.

Fra i dag er selskabet omdøbt til "ERRIA CONTAINER SERVICES" (ECS), og General Manager Le Ahn Tuan fortsætter uændret. Ny bestyrelsesformand er administrerende direktør Henrik N. Andersen, ERRIA A/S.

”Denne transaktion giver ERRIA betydelig og øjeblikkelig vækst og sikrer, at ERRIA eksekverer på sin strategiske ambition om at vokse som annonceret på den ordinære generalforsamling i april. Vi er glade for denne langsigtede investering i Vietnam. Gennem "ERRIA CONTAINER SERVICES" (ECS), har vi fundet en virksomhed med samme værdier og et fremragende ledelsesteam" siger administrerende direktør Henrik N. Andersen, ERRIA A/S
 

Præsentation kan ses på http://www.erria.dk/fileadmin/fabricius_root/Presentations/ECS_May_2013.pdf
Yderligere oplysninger hos direktør, Henrik N. Andersen på telefon +45 3336 4400.

ERRIA køber 51% ejerandel i vietnamesisk containerservice firma

10.06.2013ERRIA A/S

Sponseret