Et skridt nærmere den papirløse virksomhed

Der er mange skridt på vejen til den papirløse virksomhed. Planlægningen af produktionen – lige fra ordreregistrering og statusmeldinger til distribution af arbejdslister, produktionsinformation, tegninger m.m. – er et væsentligt sted at sætte ind.

ROB-EX gør det muligt at planlægge produktionen mere præcist og opnå fordele på en række områder, som fx levering til tiden, bedre udnyttelse af kapacitet og materialer og overblik over ordrer. Samtidig er ROB-EX et skridt på vejen mod den papirløse virksomhed. Planlægningen af produktionen bliver papirløs, nem og fleksibel. Ordrer lægges ind, enten manuelt eller via integration med et ERP system (fx NAV, AX, Visma, XAL, C5 m.fl.), og planlægges hurtigt ved hjælp af programmets regler for forlæns og baglæns planlægning.

Elektroniske kørelister betyder, at medarbejderne i produktionen slipper for papirer. De kan se kørelisterne på skærme eller tablets, hvor de melder status tilbage til ROB-EX. Du har derfor til hver en tid et præcist billede af fremdriften i produktionen – alt foregår elektronisk og gnidningsfrit. Kørelisten kan også bruges til at distribuere arbejdsinstruktioner, tegninger, dokumenter eller anden nødvendig information om en ordre eller operation til medarbejderne i produktionen.

Det hele er samlet et sted, og medarbejderne kan bruge tiden på reelle opgaver frem for at lede efter instruktioner, arbejdstegninger osv. Det gavner produktiviteten og der kommer flere færdige ordrer igennem - hurtigere. 

24.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Kom med til ROB-EX Brugerdag 2023 og oplev premieren på ROB-EX Web Planner

Du kan stadig nå at tilmelde dig til ROB-EX Brugerdag 2023.

09.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

22.06.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Invitation til Danmarks største event om produktionsplanlægning

10.05.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Overblikket kom lige fra dag ét

03.03.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX giver en bedre forståelse hele vejen rundt

27.02.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX er et vigtigt skridt i vores digitalisering