ROB-EX giver en bedre forståelse hele vejen rundt

Vi har virkelig fået overblikket. Det er især efter at vi har fået sat en viewer op i produktionen, så alle kan se, hvad der foregår. ROB-EX bruges af stort set alle i virksomheden, selv vores ejer og CPO bruger det.

Hos Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning (MSSP) var det dagligt en stor udfordring at få overblikket over produktionen. Ingen vidste rigtig, hvad der foregik, og planlægningen var stort set umulig at gennemskue. Det var derfor også svært at se konsekvenserne, når der blev rykket rundt på ordrer – dem opdagede man først, når leveringstiderne på andre ordrer var blevet overskredet, eller når kunderne ikke kunne få en korrekt og præcis leveringstid på netop deres ordrer.

I dag hører dette en anden tid til. Nu bruger MSSP ROB-EX til deres produktionsplanlægning, og det har givet både gennemskuelighed og synlighed for alle. Nu kan alle se, hvad der foregår.

ROB-EX viser, hvad der reelt sker
”Med ROB-EX har vi virkelig fået overblikket, og det er bare supergodt. Det er især efter at vi har fået sat en viewer op i produktionen, så alle kan se, hvad der foregår. ROB-EX bruges af stort set alle i virksomheden, selv vores ejer og CPO bruger det,” fortæller Production Planner, Thomas Reich hos MSSP. Han supplerer: ”Vi holder morgenmøde hver morgen ude ved vores viewer i produktionen. Her kan vi alle tale om, hvordan det går, og hvad vi skal lave. Vi kan se, hvad der hænger, og hvad der kommer efterfølgende. Det har helt klart været med til at give en bedre forståelse hele vejen rundt.”

Medarbejdertilfredsheden har fået et ryk opad
Mange vil nok kunne nikke genkende til, at det kan være forbundet med stor frustration, hvis man ikke selv kan følge med i, hvad der skal produceres eller hvordan produktionen skrider frem. Sådan var det også hos MSSP. ”Før ROB-EX manglede kommunikationen virkelig, men den er så meget bedre nu, fordi alle kan følge med og se, hvad der ligger til dem på deres egne maskiner. Det er de virkelig glade for ude i produktionen. Medarbejdertilfredsheden er på den måde blevet styrket rigtig meget, fordi alle kan følge med i det, de skal lave. Nu kan de se ude i produktionen, hvad der skal foregå, og det giver altså noget ekstra,” fortæller Thomas Reich.

Nemt og enkelt projektforløb
Det kræver stor indsigt i virksomheders forretningsgange og produktion, når et digitalt planlægningssystem skal sættes op til at styre produktionen. Derfor gør specialisterne hos ROB-EX A/S meget ud af at forstå virksomhederne og kende alle ønsker til den nye planlægningsløsning, inden selve aktiveringen af ROB-EX går i gang. For det er vigtigt at kende virksomhedens udfordringer og spotte, hvor værdiskabelsen ligger gemt, så det digitale planlægningssystem kommer til at afhjælpe problemerne og hjælpe virksomheden til at høste de værdier, de ønsker.

”Vi havde Alex fra ROB-EX A/S med på projektet og det var rigtig godt. Han havde lige fra starten en stor forståelse for vores produktions- og forretningsgang, og han fangede hurtigt, hvordan vi gerne ville have det. Det spillede rigtig godt og der er kun fuld tilfredshed fra min side. Der har slet ikke været noget, hvor jeg tænkte, at det her kunne gøres bedre. Alle fra ROB-EX har været meget nemme at komme i kontakt med, og sådan er det stadig i dag. Det er jeg faktisk ret imponeret over. ROB-EX Support hjælper os i dag også altid videre, og der har aldrig været bøvl med det. Jeg får altid så meget hjælp, og ROB-EX kører som det skal,” slutter Thomas Reich.

Kontakt ROB-EX
Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer til bedre overblik, øget produktivitet og effektivitet, så kontakt Sales Director Kristian Skytt Mikkelsen på telefon 4412 2099 eller mail: ksm@rob-ex.com. 

24.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Kom med til ROB-EX Brugerdag 2023 og oplev premieren på ROB-EX Web Planner

Du kan stadig nå at tilmelde dig til ROB-EX Brugerdag 2023.

09.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

22.06.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Invitation til Danmarks største event om produktionsplanlægning

10.05.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Overblikket kom lige fra dag ét

03.03.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX giver en bedre forståelse hele vejen rundt

27.02.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX er et vigtigt skridt i vores digitalisering