Europris vælger shuttle løsning fra Swisslog

Europris, Norges førende lavpriskæde, har valgt Swisslog som partner til levering af et shuttle system til letgods på virksomhedens centrallager i Moss i Norge. Swisslog er også blevet valgt som automationspartner til det nye, automatiserede centrallager,

CycloneCarrier fra Swisslog.

11.10.2019

Sponseret

Swisslog

– Vi har besluttet at investere i Swisslogs automatiserede shuttle løsning CycloneCarrier til letgods. Efter en omhyggelig analyse og evaluering nåede vi frem til, at det var den løsning, der passede bedst til vores flow og vores produkter. Vi kiggede på flere forskellige løsninger og leverandører - og vurderede, at Swisslogs helhedsløsning var mest gennemtænkt og passede bedst til vores behov, siger Pål-Christian Andersen, logistikdirektør hos Europris AS. 

CycloneCarrier er en kompakt og arealeffektiv løsning, som gør det muligt at plukke direkte fra shuttlen til Europris’ omfattende palleflow. Europris’ CycloneCarrier kommer til at bestå af 108 shuttles, som opererer i 6 gange, 6 integrerede stationer til kasseplukning, 4 dekanteringsstationer samt banesystemerne ProMove og QuickMove. 

– Ud over at Swisslog præsenterede den helhedsløsning, der passede os bedst, har vi også etableret et rigtig godt samarbejde præget af stor tillid. Derfor føltes det trygt at gennemføre dette projekt sammen med dem, konkluderer Pål-Christian Andersen.

Europris håndterer i dag sin vareforsyning via flere forskellige lagre, som nu skal erstattes af et automatiseret centrallager. Det første spadestik blev taget i slutningen af 2017, og det automatiserede centrallager vil blive taget i drift i midten af 2020. Anlægget bliver det tredjestørste lager, der nogensinde er blevet opført i Norge. 

Mere fra...

05.04.2024Swisslog

Sponseret

Inbjudan Webinar: Strategisk lagerautomation - 25 april

19.03.2024Swisslog

Sponseret

Swisslog styrker sin tilstedeværelse i Danmark og ansætter Thorben Larsen som ny salgsansvarlig

11.03.2024Swisslog

Sponseret

Swisslog fremhever «den menneskelige siden av automatisering» under LogiMAT 2024

05.03.2024Swisslog

Sponseret

Consider an automated fulfillment solution for customers in stores and shopping cente

07.12.2023Swisslog

Sponseret

Varner’s new AutoStore soon to be fully operational – will be one of the fastest in the world

01.05.2023Swisslog

Sponseret

Swisslog rebranding reflects a new era of digital logistics