FREJA arbejder med åben innovation for at skabe bæredygtige løsninger

"Vi kan ikke komme uden om, at varer skal transporteres fra A til B, men vi kan gøre vores bedste for at beskytte vores planet” siger Louise Johnsen, Process Developer & Web Coordinator hos FREJA.

FREJA arbejder med åben innovation for at skabe bæredygtige løsninger.

FREJA Transport & Logistics er meget bevidst om det miljømæssige aftryk, deres kerneforretning sætter. Transportbranchen er den andenstørste udleder af CO2 på årsbasis, næst efter energisektoren. Herunder er vejtransport den største bidragsyder til udledning af transportrelaterede drivhusgasser og har betydelige udfordringer i forhold til at introducere cirkulær økonomi indenfor branchen.

FREJA bruger åben innovation og samarbejder med Aalborg Universitet i et projekt, som vil gøre det muligt for transportbranchen at minimere kørsel med tomme og halvtomme biler samt dele overskydende kapacitet. FREJA deltager i projektet, fordi de selv ønsker at bidrage til udviklingen af bæredygtige løsninger på de udfordringer, der er i transportindustrien, og det er FREJAs strategi at være i front med brugen af nye teknologier i transportsektoren. Projektets slutprodukt vil resultere i betydelige besparelser og vil hjælpe til med at hæve transportindustrien i Danmark og forbedre deres internationale konkurrencedygtighed.

I tillæg til forskningsprojekter har FREJA i en årrække samarbejdet med uddannelsesinstitutionerne AAU, DTU, CPH Business og Via College. Samarbejdet består i vidensdeling, projektskrivning, praktikophold og specialeskrivning. Forsendelsesmønstre, CO2 reduktion og bedre håndtering er nogle af forbedringerne for arbejdsmiljø og klima.

Hvis man er interesseret i at vide mere, kan man kontakte FREJA her: https://www.freja.com/dk/kontakt-os/

09.08.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

Digitaliser dine logistikaktiviteter med FREJAs IT-løsninger

02.08.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA og B. Braun kører med biobrændstof HVO100 på rute mellem København og Oslo

31.03.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA til WCA Singapore 2023

24.02.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA udnævner ny administrerende direktør i Polen

05.01.2022Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

SDK FREJA A/S skyder 2022 i gang med strategisk opkøb af svenske IRT Logistics AB

04.01.2022Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

Miljø- og klimavenlige transporter har længe været i fokus hos FREJA