FREJA hjælper Dansu med luftfragt af værnemidler fra Kina

Siden coronakrisen ramte Danmark i starten af året, har der været stor efterspørgsel på varer som håndsprit og mundbind. Den store efterspørgsel har den familieejede virksomhed, Dansu A/S, også kunne mærke.

Dansu A/S er mest kendt for at importere råbomuld, som de forarbejder på deres lokation i Ganløse. Bomulden bliver dernæst brugt til at producere vatpinde og vat, som de leverer til butikker, apoteker og hospitaler. Dansu har for eksempel produceret de vatpinde, som bruges til podning ved COVID-19 tests. Udover disse produkter har de desuden også CE godkendte mundbind i deres sortiment, som de har oplevet en stigende efterspørgsel på grundet COVID-19.

Dansus leverandører af mundbind er placeret i Kina, og derfor var det nødvendigt med en logistikpartner, som kunne transportere varerne hjem til Danmark. Eftersom Dansu i flere år har samarbejdet med FREJA på vejtransport, var det derfor kun naturligt også at vælge FREJA på luftfragt.

Désirée E. Danechi, Assistant Manager i Dansu, fortæller: ”Vi er så taknemmelige for FREJA og især Nicolai Christensens indsats i forbindelse med at få transporteret disse mundbind til Danmark. Det hele er gået som smurt, og I er med til at beskytte mange mennesker pga. jeres arbejde. Stort tak til jer alle!”

Når vores kunder er glade, er vi glade, og når vi oven i købet kan være med til at bidrage til samfundet, så bliver det ikke meget bedre. Hvis du har et internationalt transportbehov, så har vi løsningen. 

www.freja.dk

09.08.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

Digitaliser dine logistikaktiviteter med FREJAs IT-løsninger

02.08.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA og B. Braun kører med biobrændstof HVO100 på rute mellem København og Oslo

31.03.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA til WCA Singapore 2023

24.02.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA udnævner ny administrerende direktør i Polen

05.01.2022Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

SDK FREJA A/S skyder 2022 i gang med strategisk opkøb af svenske IRT Logistics AB

04.01.2022Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

Miljø- og klimavenlige transporter har længe været i fokus hos FREJA