FREJA ompakker mere end 1000 gaveæsker for Pierre Fabre lige i tid til julen

Da den franske virksomhed Pierre Fabre havde brug for at gøre deres gaveæsker klar til julehandlen 2021, stod FREJA klar med en hjælpende hånd.

Pierre Fabre blev grundlagt i 1951 og er en fransk virksomhed, der laver farmaceutiske og dermokosmetiske produkter, som de distribuerer til apoteker, hudlæger og hospitaler. Siden 2017 har Pierre Fabre og FREJA indgået i et tæt partnerskab på diverse logistikhåndteringer såsom ompak og re-labeling af deres produkter i Skandinavien, samt på løbende optimeringer af deres logistikflows.

Senest spurgte Pierre Fabre på en ompakningsopgave af 1320 gaveæsker til julehandlen i Norge, og det takkede vi naturligvis ja til. FREJAs team stillede op og fik klaret opgaven på kort tid, så gaveæskerne var klar til at blive distribueret til apotekerne i Norge, og de i dag ligger klar til at komme under juletræerne i de norske stuer.

”Det betyder meget for os, at en virksomhed af Pierre Fabres kaliber vælger at bruge FREJA som logistikpartner. Vi værdsætter det tætte samarbejde vi har etableret med Pierre Fabre, og vi er glade for, at vi også kunne hjælpe med denne opgave”, fortæller FREJAs Logistics & Healthcare Director, Morten Bruun-Kristensen.

Denne opgave er en af mange specialopgaver, vi udfører for Pierre Fabre og andre virksomheder, og vi står også klar til at hjælpe din virksomhed. Hvis du vil vide mere om vores Pharma & Healthcare logistiktjenester, så er du altid velkommen til at række ud til Morten Bruun-Kristensen.

www.freja.dk

09.08.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

Digitaliser dine logistikaktiviteter med FREJAs IT-løsninger

02.08.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA og B. Braun kører med biobrændstof HVO100 på rute mellem København og Oslo

31.03.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA til WCA Singapore 2023

24.02.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA udnævner ny administrerende direktør i Polen

05.01.2022Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

SDK FREJA A/S skyder 2022 i gang med strategisk opkøb af svenske IRT Logistics AB

04.01.2022Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

Miljø- og klimavenlige transporter har længe været i fokus hos FREJA