FREJA opretter en whistleblowerordning

Hos FREJA Transport & Logistics er det vigtigt, at man tager ansvar, og det er blevet en integreret del af den måde, de laver forretninger på. Dette betyder, at ansvarlighed og anstændighed er nøgleord i virksomhedens forretningsudvikling og branding.

FREJA opretter en whistleblowerordning.

FREJA har forpligtet sig til at sikre bæredygtighed, høj forretningsmoral og etik, samt høj integritet. Virksomheden er opmærksom på, at der er forskellige forretningskulturer rundt omkring i verden, og at de derfor skal være i stand til at håndtere både danske og internationale regler.

FREJA udfører antikorruptionstræning, hvor de etiske regler altid bliver forklaret for medarbejderne. Ingen af medarbejderne må for eksempel tage imod bestikkelse i form af gaver, lån eller gebyrer. Virksomheden har sat initiativer i gang for at sikre, at alle deres medarbejdere bliver opmærksomme på og accepterer whistleblowerordningen under introduktionsforløbet hos FREJA. Whistleblowerordningen blev oprettet i 2018 og giver mulighed for anonym rapportering af oplevelser og mistanke om problematiske forhold i koncernen. Løsningen garanterer anonymitet, når man rapporterer. Dette gøres via et login til systemet, hvilket sikrer bedre muligheder for at få flere detaljer om, hvad der rapporteres.

Man kan få adgang til FREJAs whistleblowerordning via deres hjemmeside: https://www.freja.com/dk/om-freja/corporate-social-responsibility/.

09.08.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

Digitaliser dine logistikaktiviteter med FREJAs IT-løsninger

02.08.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA og B. Braun kører med biobrændstof HVO100 på rute mellem København og Oslo

31.03.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA til WCA Singapore 2023

24.02.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA udnævner ny administrerende direktør i Polen

05.01.2022Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

SDK FREJA A/S skyder 2022 i gang med strategisk opkøb af svenske IRT Logistics AB

04.01.2022Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

Miljø- og klimavenlige transporter har længe været i fokus hos FREJA