FREJA vokser med kunderne

Siden 1953 har Keflico serviceret og rådgivet professionelle aktører inden for træbaserede produkter og løsninger.

En del af deres vision er at skabe de bedste kundeoplevelser indenfor branchen, samt sætte nye standarder og skabe ny viden og services i samarbejde med partnere.

Ud fra samme vision vælger Keflico ligeledes deres samarbejdspartnere på transport og fragt. Keflico er en fleksibel virksomhed, der konstant har fokus på kundernes behov. Derfor stilles der ligeledes store krav til deres transportører.

Målet for Keflico er at udvælge transportører, der kan følge med på deres vækstrejse. Der forventes en høj grad af service, fleksibilitet og proaktivitet på eksisterende markeder, men også på potentielle nye markeder. At FREJA kan tilbyde seriøse transportløsninger i hele Europa, samt på verdensplan, har i høj grad påvirket tilvalget af FREJA.

For Keflico er markedet og efterspørgslen i konstant bevægelse, så en vigtig del af samarbejdet imellem parterne er dialog. At FREJA er ”tæt på” i dagligdagen og kommunikationen går begge veje, tilsikrer også, at Keflico kan være på forkant på mange områder og ligge deres fokus på egne kerneområder.

”Det er den gode historie om, hvordan FREJA startede med et par prøveforsendelser fra os for at vise deres kvalitet. Oplevelsen med FREJA var god og levede i høj grad op til egne samt Keflicos generelle forventninger. FREJA efterlever i den grad vores ønske om fleksibilitet og er en troværdig samarbejdspartner. Dette har gjort, at vi måned for måned udvikler os sammen på nye markeder, services samt volumen” siger Jan Lykke Hansen, Supply Chain Manager hos Keflico.

Samarbejdet mellem Keflico og FREJA er i høj grad baseret på partnerskab samt med alles interesse i at skabe udvikling og vækst for begge parter.

Ønsker du at høre nærmere om FREJAs produkter og services, er du velkommen til at kontakte vores Sales Director Denmark, Franz Andersen, på tlf. 9670 5030 eller fas@freja.com.

09.08.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

Digitaliser dine logistikaktiviteter med FREJAs IT-løsninger

02.08.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA og B. Braun kører med biobrændstof HVO100 på rute mellem København og Oslo

31.03.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA til WCA Singapore 2023

24.02.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA udnævner ny administrerende direktør i Polen

05.01.2022Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

SDK FREJA A/S skyder 2022 i gang med strategisk opkøb af svenske IRT Logistics AB

04.01.2022Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

Miljø- og klimavenlige transporter har længe været i fokus hos FREJA