FREJAs Q2 nyhedsbrev er ude nu

I vores seneste nyhedsbrev kan du få indblik i vores samarbejde med Radius Distillery, og vi bringer dig en update fra vores helt nye logistikcenter i Polen. Vi har for nyligt udsendt både vores årsrapport 2019 og CSR rapport 2019, som du også kan læse mere om her.

Siden udsendelsen af sidste nyhedsbrev har en ting fyldt meget – ikke kun hos FREJA, men i hele samfundet – den verdensomspændende pandemi COVID-19. Vi har løbende truffet de nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler og tilpasset os situationen for at holde FREJA kørende.

En af FREJAs kunder, Radius Distillery, har i særdeleshed vist sig at være omstillingsparat. Til daglig producerer virksomheden spiritus, men da Coronakrisen satte ind, omlagde Radius Distillery produktionen til at fremstille håndsprit. FREJA har den store fornøjelse at distribuere produkterne.

Sidste år påbegyndte FREJA et byggeri af et nyt domicil i Szczecin, Polen. Byggeriet har heldigvis ikke været påvirket nævneværdigt af Coronakrisen, og vil være klar til indflytning som planlagt i løbet af juni. Vi glæder os til at få mulighed for at vise resultatet frem, når tiderne igen tillader en større forsamling.

De seneste måneder har også været brugt til udarbejdelse af vores CSR rapport 2019. Hos FREJA ønsker vi at påtage os et ansvar i forhold til at nedbringe CO2 udledningen. Vi arbejder derfor løbende på at skabe bæredygtige transportløsninger i et tæt samarbejde med vores kunder.

FREJAs årsregnskab for 2019 er netop offentliggjort. Vi har skabt en mindre omsætningsfremgang i forhold til 2018 og kan præsentere en samlet omsætning for koncernen på DKK 3,34 mia.

Vi ser nu frem mod en sommer, hvor aktivitetsniveauet forhåbentligt stiger ovenpå Coronakrisen. De forskellige lande er så småt ved at åbne op igen, og det glæder os, at vi dagligt modtager forespørgsler fra vores kunder på nye opgaver, der skal løses.

På vegne af FREJA ønsker Adm. Direktør, Jan Sunde, alle en god sommer og god fornøjelse med læsning af nyhedsbrevet.

Du kan læse hele nyhedsbrevet her. 

09.08.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

Digitaliser dine logistikaktiviteter med FREJAs IT-løsninger

02.08.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA og B. Braun kører med biobrændstof HVO100 på rute mellem København og Oslo

31.03.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA til WCA Singapore 2023

24.02.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA udnævner ny administrerende direktør i Polen

05.01.2022Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

SDK FREJA A/S skyder 2022 i gang med strategisk opkøb af svenske IRT Logistics AB

04.01.2022Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

Miljø- og klimavenlige transporter har længe været i fokus hos FREJA